Greta Thunberg ankommer New York. REUTERS/Mike Segar
annonse
annonse

Greta Thunberg seilte nylig over Atlanterhavet i båten Malizia II. Hennes hovedformål var å delta i FNs klimakonferanse i Santiago i Chile.

Men den ble dessverre kansellert da folket tok til gatene og protesterte mot klimaavgifter. Dernest ble konferansen flyttet til Madrid, Spania. Det er ventet rundt 25.000 delegater på arrangementet, som går fra fra 2. til 13. desember. Det er FNs årlige klimakonferanse og inngår i innsatsen for å implementere målene fra Parisavtalen.

annonse

Les også: Chile: Ny nesestyver for globalistenes verdensregjering

Siden fly var uaktuelt for den unge miljøaktivisten, så tok Greta Thunberg Twitter til hjelp og spurte.

– Det viser seg at jeg har reist halve jorden rundt i feil retning.

– Nå trenger jeg hjelp til å krysse Atlanteren i november. Om noen kan hjelpe meg med transport, så blir jeg veldig takknemlig.

annonse

Les også: Norsk «retorikkekspert» sammenlikner Greta Thunberg med Martin Luther King: – Denne talen er ikonisk

Den unge svenske jenta har på under ett år blitt berømt, og det tok ikke lang tid før hun fikk svar fra den spanske klima- og miljøministeren Teresa Ribera.

– Kjære Greta, det ville vært flott å ha deg her i Madrid. Du har reist langt og hjulpet oss alle med å bli bevisst, åpne sinnene våre og til å handle. Vi vil gjerne hjelpe deg tilbake over Atlanteren. Er villig til å ta kontakt for å gjøre det mulig, skriver Teresa Ribera på Twitter.

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon