Statsminister Erna Solberg og tidligere president i EU-kommisjonen José Manuel Barroso og AP-leder Jonas Gahr Støre på årsmøtet i Norsk olje og gass. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
annonse
annonse

Alle som følger litt med i politikken vet at statsminister Erna Solberg og AP-leder Jonas Gahr Støre ønsker norsk medlemskap i EU.

Tro meg, de ligger ikke på latsiden, og de har overhodet ikke tenkt å gi opp kampen om norsk medlemskap i EU. Dermed har de utviklet et strategi for å gjøre Norge mest mulig avhengig av EU ved å integrere vårt samfunn tettest mulig inntil det indre marked i EU, samtidig som de godtar direktiver og traktater mellom Norge og EU.

Les også: EUs lover allerede overordnet Norges lover?

annonse

Under dekke av at Norge er avhengige av EU og EØS for å få solgt varene våre, så tilpasses Norge stadig nærmere EU. Denne tilpasningen går bare fortere og fortere. Fagbevegelsens og norske arbeideres uro over EUs vikarbyrå-direktiv ble som vi alle husker avfeid av AP. Det samme ble uroen for ACER.

Videre ble datalagringsdirektivet, som vi alle husker, implementert uten hensyn til hva faginstanser, andre partier eller den norske befolkningen mente om disse sakene. Et nei er aldri et nei, bare en omvei, statsminister Erna Solberg og AP-leder Jonas Gahr Støre. Det er først ved et ja – at det aldri åpnes for omkamper.

Demokratene er et klart Nei til EU-parti, og vi er imot EØS, Schengen og TISA / TTIP. Vi trenger norsk kontroll og selvråderetten over eget fedreland og våre naturressurser til lands og til vanns. Nok er nok, her må det ryddes opp!

Les også: EUs generaladvokat: Tsjekkias, Ungarns og Polens innvandringspolitikk bryter mot EU-retten

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon