Amy Robach er nyhetsanker hos ABC News. Foto: Andy Kropa/Invision/AP
annonse
annonse

ABC News hadde konkret informasjon om at Jeffrey Epstein var en pedofil som hadde sexslaver. Historien ble aldri publisert blant annet fordi ABC News ble presset av Buckingham Palace.

Det er Project Veritas som avslører dette i en ny «under cover» operasjon. Project Veritas har tidligere avslørt hvordan Google bruker sin plattform til å påvirke demokratiske valg, og hvordan CNN ledes av folk som hater Trump.

Les også: Google-topp innrømmer foran skjult kamera: Skal forhindre at Trump vinner igjen

annonse

NTB på sin side avskriver Project Veritas som «internettaktivister på ytre høyre».

Nå får geriljajournalistene i Project Veritas oppmerksomhet i nok en meget pikant sak. De har en kilde i ABC News som har lekket en avslørende video. På videoen snakker nyhetsanker Amy Robach med sin produsent uten at hun tilsynelatende vet at det hun snakker om blir tatt opp.

Robach forteller hvordan hun allerede i 2016 hadde hele saken om Epsteins seksuelle misbruk av en rekke unge mennesker. «We had everything», sier hun. Hun nevner Clinton med navn. Hun sier de hadde bilder, opptak, vitner.

annonse

Til slutt snakker de om Epsteins dødsfall, og hun sier da at hun er 100 prosent sikker på at Epstein ble drept. Dette ble avvist som konspirasjonsteori for bare noen uker siden av f.eks. ABC News, men nå er det rettsmedisinsk fastslått at drap ikke kan utelukkes, det er faktisk sannsynliggjort at Epstein ble drept.

Les også: Spekulasjoner rundt dødsfallet til Jeffrey Epstein

Ifølge Newsweek skal Bill Clinton ha flydd med Lolita Express (Epsteins privatfly) mer enn ti ganger, ofte med passasjerer kun benevnt med fornavn eller som «kvinner». En rekke andre kjente personer har beviselig reist med flyet og oppholdt seg på Epsteins private øy.

Dette visste ABC News i 2016, mens Hillary Clinton brukte 768 millioner dollar i forsøket på å bli USAs første kvinnelige president.

Det er nettopp Virginia Roberts som er kilden til Amy Robach. Hun har også kommet med anklager om at den britiske prins Andrew har deltatt i overgrepene. Men saken ble aldri publisert. Dette er kanskje en medvirkende årsak til at Virginia Roberts inngikk en utenomrettslig avtale med Epstein i 2017.

Les også: ABC News brukte bilder fra et skytefelt i USA for å vise hvordan tyrkiske styrker «slakter» kurdere i Syria

Den kanadiske filosofen Stefan Molineux har lagt ut en video hvor han går gjennom saken. Han peker på en del vesentlige poenger. Blant annet viser han til utsagnet om press fra Buckingham Palace, og hvordan kanalen fryktet å miste tilgang til Kate og Will (Kate Middleton og prins William).

Molyneux påpeker hvordan ABC News her prioriterer sine kvinnelige seere, siden ingen menn han kjenner interesserer seg for stoff om de kongelige.

annonse

Dessuten spør han om ikke Amy Robach selv må ta ansvar. Hun er en høyprofilert mediafigur, med svært god økonomi. Hun kunne sikkert fått jobb på dagen i et annet medieselskap. Faktisk hadde hun vært så ettertraktet at hun kunne stilt krav om å få publisert saken sin for å ta jobben.

Robach er synlig opprørt, men det virker som at hun ikke er opprørt på vegne av de jentene Epstein kunne fortsette å voldta i tre år til. Hun er opprørt for at det ikke var henne som fikk æren for avsløringene, mener Molyneux.

Molyneux peker på dobbeltmoralen: Gammelmedia (MSM) elsker å skyve barnas rettigheter foran seg, når det gjelder migranter og andre sårbare grupper. Men de lar altså USAs verste pedofile fortsette sin virksomhet. Det samme kan man si om grooming-skandalen i Storbritannia.

Dessuten: Hva hvis det var Fox News som underslo en slik historie, om seksuelt misbruk av barn, av folk rundt Donald Trump? Det ville blitt en gedigen mediaskandale, en «shit storm» uten like, mener Molyneux.

MSM er ikke villige til å angripe mektige folk som tilhører den liberale eliten. De fokuserer heller på alternative medier og andre mennesker som ikke har makt. Molyneux nevner Covington-guttene som et eksempel.

Les også: Trump-tilhengere fremstilt som mobbere i falsk nyhetssak i VG og Aftenposten

Du kan se Stefan Molyneux gå gjennom saken i videoen nedenfor:

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon