Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpix
annonse
annonse

Alle vet at NAV måtte stramme inn grepet på grunn av innvandringen. Misbruk av NAV økte som en følge av at «våre nye landsmenn» ble langt flere.

De fleste som har flyttet til Norge er som folk flest – veldig bra folk – men alt for mange vil ikke føle en samhørighet med Norge. For dem er det å misbruke systemet kynisk veldig enkelt. Det koster dem ingen kvaler. Men det koster penger for dem som betaler inn til systemet.

Dette er underkommunisert. Statistikk om slik kriminalitet blir ikke referert i MSM, eller den blir forsinket, slik SSB er eksperter på. Vi står og ser på vår egen undergang. Som om vi fortjener den.

annonse

Les også: Nav-ansatte frykter heksejakt

Så at det nå er en NAV-skandale, der «gammelnordmenn» er ofrene, måtte bare komme. NAV har oppført seg feigt og fordekt i mange år. Vi som betaler for NAV, skattebetalere, er drittlei av at NAV er en kanal for systematisert misbruk av hva NAV egentlig skulle være – hjelp i en kort periode med praktiske vansker, eller fullstendig hjelp i en uløselig medisinsk situasjon.

NAV – ingen har ansvar

annonse

Et annet problem med NAV, slik NAV er blitt, er at ingen har ansvar. Uansett hvor stor eller liten saken din er, så får du alltid en ny saksbehandler om saken får en utvikling. Ingen skal stå til ansvar for det som har skjedd. Som bruker (også kalt menneske) må du om og om igjen fortelle den samme historien. Helt til du går lei. Det er NAVs taktikk. 

Før hadde du et navn eller ansikt å forholde deg til om du måtte innom NAV. Det ble problematisk fordi systemet søkte å være 100 % uten skjønn. Uten menneskelig ansvar. Under dekke av å ville være objektiv har en etat som behandler skjøre skjebner blitt til en robot som bekler en menneskelig saksbehandlers navn, i ett og ett brev, før det får et nytt navn. Gjerne en saksbehandlers navn fra en helt annen landsdel en den du selv bor i. Lett skal det ikke være å klage. Og ingen har personlig ansvar.

Endelig en skikkelig NAV-skandale!

NAV-skandalen som nå ligger åpen for det norske folk er horribel. Uskyldige har endt i fengsel for å følge loven. Tygg på den. At NAV-sjefen må gå er en selvfølge. At SV-Lysbakken skriker opp om en ukultur som begynte mens han selv satt i regjeringen han måtte gå fra på grunn av egen korrupt ukultur, er mildt sagt komisk. Men ikke morsomt. 

NAVs utgifter økte voldsomt med all den uintelligente innvandringen til Norge. Var det ingen hjemme på Stortinget? Jeg er hverken imot innvandring eller multikultur. Alle spennende samfunn har det som en viktig komponent i sin utvidede kultur. Men det har tatt av så voldsomt at jeg begynner å bli redd for følgene. Det går så fort. Og om du kommer med motforestillinger kan du bli ekskludert fra debatten.

Les også: Redegjørelse om Nav-saken til uka – ofre må vente på renvaskelse

annonse

Hva er Norges bunn?

Et samfunn må ha en økonomisk bunn. Vi lever på penger vi tjente i fortiden i Norge. Olje. Og olje er fy. Hvordan skal vi overleve? Skal vi bare tappes til vi selv må tappe noen andre? Hvem skal skape verdens verdier?

NAV er staten. Staten er alle. Staten skal hjelpe oss alle. Men staten har i NAV skilt seg fra alle forpliktelser med et robotsystem. Et som ikke har menneskelig intelligens til å se konsekvenser av et psykologisk individs skjebne. NAV, som skulle hjelpe andre, har måttet lage et skjold om seg selv for å holde «driften» opp. Og den «driften» er ikke så mye til hjelp som den kunne. Fordi den er umenneskelig. Robotisert.

Naive Norge

Det naive blir utnyttet. Og NAV er selve blomsten i det naive Norge. Spiren verden vil høste, men ikke dyrke. Vi dør som nasjon om vi tror vi kan hjelpe hele verden til å bli nordmenn. Særlig når de bare vil bli nordmenn sånn økonomiske sett. Hva skjedde med å hjelpe folk til å hjelpe seg selv? Amor Fati. Elsk din skjebne. Hele verden kan ikke leve som Norge. Og det vil ikke få noen som helst til å føle seg bra om man forsøker det eksperimentet fullt ut. Slik venstresiden later som de vil. Men de vet at høyresiden stritter imot. Slik kan Rødt foreslå 20 000 innvandrere i året. Med familiegjenforening blir det katastrofe lenge før 2050.

NAV er ikke et nav 

NAV – dette kule navnet som liksom skal illustrere at noe er en del av noe som fungerer, er blitt en folkefiende. Jeg savner delingen mellom AETAT og «sosialen». Det var ikke greit å gå på «sosialen». Selv fikk jeg hjelp i to måneder etter studiene. Er takknemlig for det. Men var sjeleglad da jeg fikk en jobb. Jeg fikk 4000 kroner og husleie (3500). Den gangen hadde jeg ikke hatt det så romslig noensinne. Studielånet var mindre. Jeg var faktisk litt flau. I dag er det visst husleie og 15 000 +. Herregud …

At NAV må konfronteres med at de ikke hjelper sitt eget folk måtte komme. Nå som det er oppe i dagen håper jeg en større debatt om hva NAV egentlig er, eller bør være, blir resultatet. NAV skal hjelpe de som ikke kan hjelpe seg selv; ikke være en del av et postkolonialt system der vi i Vesten betaler ut dårlig samvittighet til folk som gir faen i Norge.  

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon