Michelle Malkin. Photo by Zach D Roberts/Nurphoto/REX
annonse
annonse

Den konservative politiske kommentatoren og forretningskvinnen Michelle Malkin har skrevet en fabelaktig bok om hvordan politikere, presse, kjendiser, amerikanske firma, NGO’er og milliardærer gjør sitt beste for å ødelegge USA.

De ønsker en globalistisk utgave av verden helt uten grenser. Dette hodeløse eksperimentet er de villige til å utsette den mest fredelige delen av verden for—dog uten angremulighet. Boken «Open Borders, Inc.: Who’s Funding America’s Destruction?» er proppfull av detaljer, og her er litt fra begynnelsen av boka som sier noe om Malkins motivasjonen for å skrive den.

En 21. år gammel syrisk muslimsk flyktning ble arrestert i Pittsburgh 19. juni 2019. Han planla å sprenge en kristen kirke i ISIS navn; dette for å vise sin støtte til ISIS, og for å oppfordre andre ISIS-supportere til å aksjonere. Han hadde kommet til USA for skattebetalernes regning den 1. august 2016.

annonse

Les også: Michelle Malkin sensurert av Facebook fordi hun protesterte mot sensur

I Portland, Oregon, ble freelance-journalisten Andy Ngo innlagt på sykehus med hjerneblødning etter et ublidt møte med Antifa-mobben. Portland er en av de såkalte «sanctuary cities» i USA. Det vil si at illegale flyktninger ikke utvises selv om lokale myndigheter vet at de er i landet illegalt. Byens venstreradikale borgermester, Ted Wheeler, utstedte en «stand down order» under Antifa/anti-ICE (Immigration and Customs Enforcement) demonstrasjonene i 2018. Byen var mye i media den sommeren, og borgermesteren opplyste offentlig at han støttet demonstrantene. Dette skapte store vanskeligheter for de ICE-ansatte, og de ble i tillegg truet og trakassert av demonstranter over lengre tid. Wheeler har også sverget på å motarbeide Trumps initiativ i juli 2019.

Les også: Flere pågripelser etter at høyrenasjonalister marsjerte i Portland

I Tacoma, Washington, ble et gammelt anarkist og Antifa-medlem, Willem van Spronsen, skutt og drept av politiet. Han hadde angrepet et statlig immigrasjons-senter og deres kjøretøy med rifle og molotovcocktail. Han forsøkte også å antenne en propan-tank da han ble skutt. Han hadde tidligere blitt arrestert på samme sted under en demonstrasjon da han gikk løs på en politimann som forsøkte å pågripe en demonstrant. Van Spronsen hadde en teleskopbatong og kniv i lomma da dette skjedde. I et manifest han hadde skrevet og sendt venner like før, sier han blant annet: «Jeg er Antifa». Deler av manuskriptet høres ut som et ekko av den demokratiske representanten Alexandria Ocasio-Cortez sitt verbale angrep på ICE-anlegg, som om de egentlig var dårlig skjulte konsentrasjonsleire for uskyldige flyktninger.

annonse

CNN hadde litt tidligere sendt en dokumentar8 hvor de hyllet Pacific Northwest anarkists i mai, og hvor van Spronsen var synlig flere ganger. Meningsfeller blant anarkistene hyllet hans voldelige aksjon i svulstige ordelag på sosiale media rett etter hans død—forøvrig de samme media hvor talløse konservative og nasjonalister har blitt bannlyst og slettet for langt mindre alvorlige uttalelser. Antifas amerikanske terrorister har blitt aktivt støttet av den muslimske Demokraten Keith Ellison på venstresiden, og den Republikanske senatoren Mitt Romney fra «Never Trump» på høyresiden.

The New York Times bidro på sin måte med å øke hatet mot Homeland Security ansatte med en artikkel som oppfordret publikum til å starte en «social shame» kampanje mot grensevaktene samt å navngi dem offentlig: De ble også sammenlignet med nazister. De oppfordret i tillegg folk til å gå løs på advokater som representerte grensevakter og ansatte ved leirene.

Les også: Klima-Greta er dypt involvert i gruppe knyttet til Antifa

I Houston og Los Angeles har flere kirker åpnet sine dører for å skjule flyktninger, til tross for at dette er helt ulovlig i alle stater i følge føderal lov. Dette gjør de for å motarbeide Trumps vedtatte aksjoner for å finne og utvise migranter som er ulovlig i landet. Den katolske erkebiskopen i Chicago anklaget til og med ICE for å terrorisere lokalsamfunn. Los Angeles ordfører Eric Garcetti postet en formell video med politisjefen ved sin side, hvor han informerer byens innbyggere om at de ikke kommer til å samarbeide med ICE14. Ordføreren linker til og med til en nettside som jobber aktivt for migranter.

Med grenser som kollapser, og sikre migrantvennlige byer immune mot straffeforfølgelse—hva kan vel gå galt når Center for Immigration Studies kunne rapportere at så mange som 35.000 afrikanere var på vei fra Sør-Amerika. Grensemyndigheter i Del Rio-sektoren rapporterte at de hadde tatt 1000 haitiere i løpet av en måned, hvorav 80% var familiegrupper lokket av de svært fordelaktige reglene som involverer barn, også kalt «catch-and-release».

annonse

Les også: Arrestasjoner av migranter på USAs sørlige grense når nye høyder i 2019

I Colorado har militante aktivister tatt ned det amerikanske flagget utenfor et migrantmottak, og erstattet det med et meksikansk flagg. De organiserte demonstrasjonene mot Trumps ordre om å deportere illegale migranter ble sponset av en mengde venstrevridde grupperinger, hvorav blant annet Council on American Islamic Relations (CAIR) og Women’s March (finansiert direkte og indirekte av milliardæren George Soros) og United We Dream (Soros). Enda mer sjokkerende er at en av de mest aktive støttespillerne til anti-ICE protester over hele USA var det skattefinansierte Lutheran Immigration and Refugee Service som skal jobbe med bosetting av flyktninger.

Det Amerika Michelle Malkin fikk beskjed av sine foreldre om å aldri tro var en selvfølge, forsvinner nå foran hennes og andre amerikaneres øyne. Det er i ferd med å bli en no-go zone for patrioter. Boken er skrevet for å informere og advare oss alle mot de som finansierer nasjoners undergang, men også mot deres fanatiske og voldelige fotsoldater.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon