Slik ble rullestolen til Mehmet Kacar funnet. Foto: Privat.
annonse
annonse

Haugerud og nærliggende områder oppleves som utrygge. Ustyrlige ungdomsgjenger er årsaken til dette, ifølge beboerne selv.

Tirsdag kunne Resett rapportere om gjentagende hærverk utført av ungdomsgjenger på Haugerud og Trosterud. 

Mehmet Kacar bor på Haugerud og er avhengig av rullestol.

annonse
Mehmet Kaçar.
Foto: Privat.

Jeg var hjemme. Min nabo ringte meg og sa ifra at han hadde sett rullestolen min et annet sted i borettslaget. Jeg så ut av vinduet mitt og så at rullestolen ikke var på plass. Deretter gikk jeg ut til naboen min og fant rullestolen. Da så at den hadde vært utsatt for hærverk, ringte politiet og trillet rullestolen på plass, forteller Kacar til Resett. 

Les også: Ungdomsgjenger på Haugerud og Trosterud utfører hærverk og sprer frykt

Ingen øyenvitner 

annonse

Kacar postet bilder av rullestolen sin på Facebook med en oppfordring til foreldre om å prate med ungdommene sine. 

Kun for abonnenter

Dette innholdet er forbeholdt våre abonnenter, logg inn for å få tilgang.
Ikke abonnent? Les mer her.

LOGG INN

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon