President Donald Trump arrives at the UFC 244 mixed martial arts event, Saturday, Nov. 2, 2019, in New York. (AP Photo/Frank Franklin II)
annonse
annonse

Nettavisens lesere reagerer på vinklingen av Trump-nyhet.

«USAs president Donald Trump og sønnene hans ble møtt med både buing og hyllest da de deltok på et MMA-arrangement i Madison Square Garden i New York lørdag kveld», skriver Nettavisen og linker til Washington Post.

Samme avis skriver også i ingressen at «nye målinger viser at folk ønsker å avsette presidenten».

annonse

Det blir fremlagt en video i artikkelen der man kan høre et par personer vise sin misnøye med Trump. Nettavisen har valgt å kalle videoen «Her blir Trump buet ut nok en gang». Det er ingen andre videoer i saken som viser de som jublet da Trump viste seg for MMA-publikummet.

– Uærlig norsk media

New York Post har en annen vinkling enn Nettavisen. Avisen som er lokalisert der MMA-arrangementet fant sted skriver at det var mye mer jubel enn buing av president Trump.

annonse

– Mer jubel enn buing da Trump møtte til UFC-kamp, skriver de.

Les også: Nettavisen stenger sine kommentarfelt med umiddelbar virkning

Trist

I kommentarfeltet til Nettavisen på Facebook er det mange som er lei av den negative Trump-vinklingen.

annonse

– Trist at media gir et så dårlig bilde av situasjonen. Har sett mange videoer av hendelsen, der kun en innebar buing av den som filmet og gjengen rundt. Syns journalister burde ta seg selv i nakken nå og i det minste gjøre et forsøk på å gi et helhetlig bilde! Sannheten er at Trump har faktisk ganske stor støtte i USA, selvom dette tydeligvis ikke er en ønskelig realitet hos media, skriver en kvinne som har fått flest likes.

– Skammer meg over hvor uærlig norsk media er. Men at så mange nordmenn tror alt som står i avisa er sant, er direkte sjokkerende, raser en annen.

Her kan man se en annen video fra arrangementet.

Hva synes du? Var det mest jubel eller buing av president Trump? Skriv din mening i kommentarfeltet!

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon