Et garasjeanlegg står i full brann på Haugerud i Oslo. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
annonse

Kraftig røyk i området.

Politiet fikk like over klokken 5 fredag melding om to biler som sto i brann ved et garasjeanlegg på Haugerud, men fant ifølge NTB raskt ut at det hadde spredt seg til anlegget.

Les også: Ungdomsgjenger herjer – Mehmet fikk ødelagt rullestolen (+)

annonse

Garasjeanlegget består av 18 garasjer. Foreløpig regnes tolv biler som totalskadd og to biler har fått skader, ifølge Nrk.

Klokken 5.45 melder politiet at hele garasjeanlegget står i full fyr, og brannvesenet jobber for å få kontroll, ifølge NTB.

– Vi har mange ressurser på stedet. Det er et større anlegg som er overtent som vil prøver å begrense til bygningen det brenner i. Vi har blant annet flyttet unna en del biler, sier fungerende vaktkommandør Morten Bratly i Oslo brann og redningsetat til NTB.

– Det er ingen indikasjon på at brannen skal være påsatt, sier operasjonsleder Christian Krohn Engeseth i Oslo politidistrikt til NTB.

annonse

I sommer, søndag 30. juni, ble åtte biler totalskadd etter at det begynte å brenne i det som ifølge NRK var det samme garasjeanlegget som brant natt til fredag. Anlegget tilhører Haugerud borettslag skriver NTB.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon