Illustrasjonsfoto: Adam Ihse / TT / NTB scanpix
annonse
annonse

Fire migranter fra Eritrea, alle mellom 20 og 25 år, tiltales i Sverige for å ha voldtatt en 13 år gammel svensk jente på et toalett. En av mennene filmet den grove voldtekten.

Ifølge tiltalen angrep de fire afrikanerne den unge jenta 16. juni i år i Hallsberg midt i landet, der de gruppevoldtok henne. Jenta ble også utsatt for vold. Dette rapporterer SVT.

«Samleiet har etterfulgt vold bestående av at minst to av de tiltalte har tatt tak i offerets nakke og skulder, dunket hodet hennes i en vegg, samt knuffet henne inn på et toalett. Der har offeret blitt trukket ned og blitt holdt igjen mot gulvet og klosettet, mens de tiltalte gjennomførte vaginalt samleie med henne etter tur», heter det i tiltalebeslutningen.

annonse

Les også: Svensk næringslivsleder: Innvandringen kan føre til borgerkrig

Begynte å blø

Ifølge aktor var den 13 år gamle jenta beruset da voldtekten fant sted, noe afrikanerne skal ha utnyttet. Voldtekten ble gjennomført på en så grov måte at jenta begynte å blø fra underlivet. I tillegg fikk hun blåmerker på skulderen, armen, hånden og knærne. 

En av mennene tiltales også for krenkende fotografering og for barnepornoforbrytelser, ettersom han filmet voldtekten.

annonse

Aktor har lagt ned påstand om at alle fire skal utvises fra Sverige, med innreiseforbud i 15 år.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon