Illustrasjonsfoto: Adam Ihse / TT / NTB scanpix
annonse

Fire migranter fra Eritrea, alle mellom 20 og 25 år, tiltales i Sverige for å ha voldtatt en 13 år gammel svensk jente på et toalett. En av mennene filmet den grove voldtekten.

Ifølge tiltalen angrep de fire afrikanerne den unge jenta 16. juni i år i Hallsberg midt i landet, der de gruppevoldtok henne. Jenta ble også utsatt for vold. Dette rapporterer SVT.

«Samleiet har etterfulgt vold bestående av at minst to av de tiltalte har tatt tak i offerets nakke og skulder, dunket hodet hennes i en vegg, samt knuffet henne inn på et toalett. Der har offeret blitt trukket ned og blitt holdt igjen mot gulvet og klosettet, mens de tiltalte gjennomførte vaginalt samleie med henne etter tur», heter det i tiltalebeslutningen.

annonse

Les også: Svensk næringslivsleder: Innvandringen kan føre til borgerkrig

Begynte å blø

Ifølge aktor var den 13 år gamle jenta beruset da voldtekten fant sted, noe afrikanerne skal ha utnyttet. Voldtekten ble gjennomført på en så grov måte at jenta begynte å blø fra underlivet. I tillegg fikk hun blåmerker på skulderen, armen, hånden og knærne. 

En av mennene tiltales også for krenkende fotografering og for barnepornoforbrytelser, ettersom han filmet voldtekten.

Aktor har lagt ned påstand om at alle fire skal utvises fra Sverige, med innreiseforbud i 15 år.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.