Foto: NRK/ LarsThomas Nordby
annonse

I Norge har jeg blitt møtt med respekt, omsorg, tillit og kjærlighet.

Nordmenn har alltid vist interesse for meg og mine røtter. I Norge er jeg fri, likestilt og har all verdens muligheter. Noen vil påstå at det å vise takknemlighet for slike muligheter er dumt og alt jeg har er rettigheter som jeg har krav på. Jeg ser annerledes på det. Ikke noe av dette tar jeg for gitt.

Norge er min inngangsbillett til et fritt og fantastisk liv. Der jeg kan velge mine partnere, hvordan jeg skal gå kledd, hva jeg kan spise, drikke og hvem jeg kan omgås. Er ikke det gode grunner for å være takknemlig?

annonse

Les også: Hvor er Antirasistisk senter når innvandrergjenger utøver rasistisk vold mot nordmenn?

Jeg anser ikke spørsmål som kan jeg ta på håret ditt og, hvor er du EGENTLIG fra som rasistiske. De er heller spørsmål som tyder på at mine nye landsmenn er nysgjerrige på meg og vil vite mer om min bakgrunn. Mange nordmenn er oppriktig nysgjerrige og syns at fremmedkulturer er spennende.

Ikke slutt med det! Vi er ulike og det er det som gjør oss unike.

Innlegget ble først publisert på Facebook.

Resett trenger din hjelp

Du kan støtte oss på Vipps nummer 124526.
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.
SMS "Resett fast" (59,- pr. mnd.) eller SMS "Resett" (200,- en gang) til 2474.

NB: Dette er helt separat fra Resett-abonnement og gir ikke tilgang til abonnementsinnhold. Resett-abonnement finner du ved å trykke her.