Journalist og samfunnsdebattant Katie Hopkins. Foto: Terry Harris/REX
annonse
annonse

Britisk politi skal nylig ha slått til mot mediepersonligheten Katie Hopkins, fordi hun har rapportert om såkalte «grooming gangs» – utenlandske voldtektsgjenger i Storbritannia.

Hopkins skriver på Twitter at politiet skal ha oppsøkt en adresse der de trodde at hun bodde. Bakgrunnen er at hun har omtalt de i hovedsak muslimske voldtektsgjengene som har herjet i Storbritannia de siste tiårene, og misbrukt tusenvis av unge, britiske jenter. 

Les også: Katie Hopkins: Politiet jakter på meg fordi jeg skrev om «grooming gangs»

annonse

Ble bedt om å fjerne info

Ifølge myndighetene skal Hopkins ha gjort seg skyldig i såkalt «forakt for retten, det samme lovbruddet som islamkritikeren Tommy Robinson ble dømt til fengsel for. 

– Disse gjengene har nettopp vært i retten. Jeg rapporterte bare sånt som allerede er publisert for allmenheten, og som er blitt spredt av et stort medieselskap, skriver Hopkins på Twitter.

annonse

– Og jeg la det ut uten noen personlig kommentar. Men jeg ble gitt beskjed om at om jeg ikke tok bort informasjonen skulle jeg blir stilt for riksadvokaten for «forakt for retten». 

Ifølge Hopkins er det den samme dommeren som kastet Tommy Robinson i fengsel som nå ligger bak prosessene mot henne. 

Voldtektsmann på rømmen

De såkalte «grooming gangs» har blitt dømt for de grove, systematiske overgrepene de har utsatt ikke-muslimske, britiske kvinner for. En av gjerningsmennene har imidlertid klart å flykte til Pakistan.

– Dette er galskapen i mitt land akkurat nå. Våre hvite, unge jenter voldtas. Gjerningsmennene lyktes med å flykte uten å få straff, men det er meg politiet forsøker å true, skriver Hopkins på Twitter. 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon