Hos tannlegen. Modell av tenner. Foto: Frank May / NTB scanpix
annonse
annonse

Demokratene har programfestet at vanlig tannbehandling og øye skal legges inn under folketrygden og dekkes på samme måten som andre helseskader. 

Det er meningsløst at et flertall av stortingspartiene med Høyre i spissen, faktisk mener at folks tannproblemer ikke skal få den samme offentlige oppmerksomheten som andre skader på menneskekroppen. Det er dessverre et faktum at mange nordmenn slutter å gå til tannlegen for det «rett og slett» er for dyrt.
Les også: Svensk tannlege trakk alle tennene til en pasient

Alle vet at tennene og øye er en del av kroppen vår. Det fortoner seg kanskje som en latterlig konstatering av det selvfølgelige, men er det selvfølgelig for flertallet av norske politikerne? For: Hvorfor er ikke da reparering av tann og øye skader underlagt de samme reglene for økonomisk støtte som behandling/reparering av skader på andre kroppsdeler gjennom folketrygden?

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon