- Resett - https://resett.no -

Den norske klimafascismen

Fascisme er en totalitær ideologi som utgjør det teoretiske grunnlaget for et totalitært styresett. 

Fascismen har en rekke tydelige karaktertrekk, og hovedtrekkene er:

«Klimafascisme» er en variant av fascismen, men ikke noen som helst variant. Tvert om er det få saker som er så velegnet for et fascistisk styresett som nettopp klimaskremselet.

annonse

Les også: Måling viser at mange nordmenn er klimaskeptikere – får støtte fra professor [1]

Klimapropagandaen er nemlig skreddersydd for å kunne gjennomføre et totalitært styresett, hvor befolkningen holdes i sjakk via skremsler mens de utnyttes og forarmes.

Ser vi på punktene over, ser vi at alt passer for Norge:

annonse

Den norske staten har helt siden 80-tallet laget lovverk som skattlegger og etter hvert umuliggjør naturlig menneskelig aktivitet som er basert på bruk av «ulovlige» energiformer, som kull, olje, gass og kjernekraft. At dette fører til uhorvelig økte priser på både elektrisitet til husholdninger, bedrifter og offentlige bygninger og drivstoff til transport, er uvesentlig for staten og dens politikere. 

Norske kommuner etterlever ethvert pålegg, uansett hvor lite hold det er i disse, som å lage klimahandlingsplaner for fiktive klimaendringer, dra rundt og undersøke at ingen husstander fyrer med olje – og snart blir vedfyring forbudt også, og erklære klimakrise stikk imot virkeligheten.  

Les også: Klimakunnskapskrise i Kongsberg [2]

Norske bedrifter ansetter spesielle omdømme-arbeidere som skal sørge for ensrettet i all kommunikasjon utad slik at statsstøtte til statens forøvrig helt unødvendige påfunn oppnås, det være seg solpanel utvikling, vindturbinutsetting og karbonfangst, milliardsluk uten noen som helst gevinst og med absurde føringer og ødeleggelser av natur og elforsyning. 

Illustrasjonsbilde av karbonkretsløpet. Foto av Encyclopaedia Britannica/Uig/REX

Skolebøkene er fulle av klimapropaganda som fortrenger det en normal utdannelse fordrer, noe som fører til at barn og unge ikke lenger kan argumentere saklig for og imot noe, men blir håpløse slaver av skrekkscenariene hvor ikke engang fantasien setter grenser.

Les også: Klimapsykose og Tourettes syndrom [3]

Media er også fulle av klimapropaganda som fortrenger virkelige nyheter, saklige debatter og fakta som kunne opplyse og inspirere. Propagandaministeriet tillater ikke alternative medier, se bare på Senterpartiets Åslaug Sem-Jacobsen som vil forby disse. 

Les også: Sp-politiker vil utkonkurrere alternative medier – Document-redaktør raser [4]

annonse

Nasjonen Norge som fra før er sykelig opptatt av å være best i idretter som de fleste land i verden ikke har hørt om engang, skal nå være religiøst opptatt av å være et eksempel for resten av verden, for vi skal være flinkest i å oppfylle Parisavtalen hvor vi skal gi våre rikdommer bort til søkkrike kjeltringer i resten av verden, søle bort mest mulig av oljeinntektene på ubrukelige prosjekter som regnskogfondet i Brasil, privatfly til afrikanske diktatorer og biodrivstoff som erstatter matproduksjon i fattige land, ja, vi skal være verdensmestere i klimasløsing, vi som har et klima som knapt er til å leve med halve året, som vi bare har greid takket være overflod på energi kombinert med nøysomhet og spartansk levesett. Norge som foregangsland i klimareligion får selv scientologikirkens absurde påstander til å fortone seg som den rene, skjære fornuft.

Den norske eliten i form av politikere og bedriftseiere samarbeider om klimatiltak hvor politikerne tildeler statssubsidier både til norske og utenlandske investorer, slik at disse kan bygge vindkraftverk på hver en knaus og håve inn milliardinntekter. Ingen bedriftsomdømmeansatte tør å si mot dette, av frykt for å bli utestengt fra pengekrana. Er du ikke med oss er du mot oss!

Imens driter politikerne i befolkningen, og finner på det ene etter det andre av skatter og avgifter, setter opp veibommer, snevrer inn veier, flytter busslommer ut i veibanen, lar en elbilelite kjøre i kollektivfelt mens resten av trafikken stanger, øker energiprisene slik at fattigdommen brer seg, sakte, men sikkert over landet, gjør det mer og mer umulig å drive små og mellomstore bedrifter, ødelegger den ene etter den andre næringen, fra pelsdyr til småkraftverk, gjør det umulig for fornuften å slippe til blant propagandaen, for ensrettetheten må være total.

Så lager da også politikerne lovverk som gjør det umulig å uttale seg om forholdene i landet uten trusler om bøter, fengselsstraff og å måtte gi fra seg jobben. Lovverk som gjør nettopp det som Robin Hood gjorde, bare motsatt: Man tar fra de fattige i form av skatter og avgifter og gir til de rike i form av subsidier, tildelinger, gaver, noen av verdens rikeste får milliarder slengt etter seg, som familien Clinton, og bruker det til et luksusliv som får TV-serier som Dallas og Dynastiet til å fortone seg som reportasjer fra slummen i Bangladesh.

For politikerne har kun ett i tankene: De skal få toppjobber i FN, NATO, EU og lignende institusjoner, hvor de har eventyrlig lønn og pensjon og er sikret for resten av livet. Brundtland, Jagland, Stoltenberg, Solheim, og snart Solberg, Elvestuen og Lan, som sikler etter det samme.

Og for å få inn disse pengene som gjør at de kan kjøpe seg disse toppjobbene, må de spille Spillet med stor S. Klimaspillet, hvor man repeterer hverandres utsagn om klimakrisen som er utløst av menneskeskapte utslipp av CO2, og hvor viktig det er å betale for klimatiltak. Klimaspillet, hvor man deler ut til medspillerne og ruinerer motspillerne.

annonse

Nettopp her ser vi ondskapen i klimafascismen.

Klimafascistenes ondskap, kynisme og løgn spiller på vår kunnskapsmangel og dumhet. Nettopp derfor er det så viktig å opplyse om disse løgnene, så gørr kjedelig det enn er å måtte kjempe mot slik ulidelig dumhet. Media slipper unna med nesten hva som helst. De lyver om isbjørner, skogbranner, isbreer, regnskoger, Grønland, ørkener, Arktis, korallrev, Stillehavsøyer, insektdød, forskningskonsensus og underskriftskampanjer. For de må også spille Klimaspillet for å få lønn.

I vår skrev jeg at å se på Norge var som å se 70-tallets Kambodsja på nytt i sakte film. 

Les også: Grønne Khmer og Kambodsja i sakte film [5]

Dessverre begynner filmen å gå raskere. Siden i vår har klimagærningene fått mer makt i Oslo og her ser vi begynnelsen til slutten for hovedstaden. Det blir stadig mer lovløse tilstander i stadig flere byer samtidig som politiet settes til å utforske sinna uttalelser på internett. NAV er i ferd med å bryte sammen, sykehus og aldershjem leverer stadig dårligere tjenester, ungene lærer ikke kritisk tenkning og resonnering på skolen. Media fylles mer og mer med søppel, og stortingspolitikerne konsentrerer seg om å få utdelt sine rasjoner av smågodt [6] mens de spiller pokemon go [7]

De gjør Frostatingloven til skamme, de bryr seg hverken om at «med lov skal landet byggjast» eller ser til at landet «ikkje med ulov øydast». For de lover og forskrifter som er innført i klimaskremslenes navn er «ulov» som kun er til ødeleggelse for landet.

Men samtidig knaker FN i sammenføyningene og ser bunnen i pengebingen, EU styrer i blindt overmot mot den finansielle avgrunnen, Parisavtalen torpederes av USA mens Demokratene river hverandre i filler, klimatoppmøtene blir først avlyst i Brasil og deretter i Chile, og det er fremdeles et massivt flertall i den vestlige verden som ikke tror eller bare delvis tror at der er noe i «klimatrusselen». Vi Klimarealister kan være stolte for vi ser at opplysning nytter! Østblokklandene som har vært under fascismens åk før, er skeptiske til klimafascismen og energibegrensningene. Og i resten av verden slipper de å betale klimaavlat til tross for at de er rikere enn oss, som i Arabia, India og Kina, der bygges kullkraftverk og pumpes olje så det står etter. 

Illustrasjonsbilde. AFP Foto / DPA / Boris Roessler / Germany OUT

Så det neste våre stein dumme og trassige rikspolitikere vil gjøre, er å omgjøre Oljefondet til et Klimafond, og så si til FN, EU, de tyske vindbaronene og de afrikanske diktatorene: Værsågod, når ingen andre betaler dere, så skal vi gjøre det! Og så øser de ut penger i panikk for å sikre seg at noen toppjobber er igjen til dem før det for sent.

Norge er best i verden på klimasløseri, ingen tvil om det. 

For den norske klimafascismen er virkelig noe for seg selv!

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474