Den nå avdøde finansmannen Jeffrey Epstein mistenkes for å ha stått bak en rekke seksuelle overgrep. Foto: AP / NTB scanpix
annonse
annonse

Politiet i Frankrike oppfordrer alle som kan ha informasjon i Epstein-saken om å melde seg.

Politiet ønsker å komme i kontakt med både vitner og potensielle ofre, som kan være koblet til den avdøde finansmannen Jeffrey Epstein.

– Politiet oppfordrer alle til å melde seg, uavhengig av når hendelsen skjedde, under hvilke omstendigheter eller hvem som var involvert, skriver politiet i en uttalelse.

annonse

Epstein var siktet for menneskehandel og overgrep. Han ble funnet død i en fengselscelle i USA i august. Politiet har konkludert med at han tok sitt eget liv.

Etter Epsteins død gjennomsøkte fransk politi leiligheten hans i Paris. Etter dette startet de en større etterforskning. De mistenker han for voldtekt, overgrep mot barn og medvirkning til dette.

Politiet har også ransaket kontoret til modellbyrået til en av Epsteins venner, Jean-Luc Brunel.

Epstein hadde en rekke rike, mektige og berømte mennesker i sin omgangskrets. Både president Donald Trump, tidligere president Bill Clinton og Storbritannias prins Andrew har tidligere vært venner med Epstein.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon