Lady Dahmer, skjermdump fra blogg.
annonse
annonse

Sverige 2019: I Segersäng fins et hundretalls nesten identiske røde villaer. Her har flere toneangivende svenske feminister bosatt seg.

Herfra driver de «politisk opinion i sosiale medier», skriver Expressen.

De drømmer om å bo i kollektiv, helt uten menn. «Jeg er en mannshater og ganske radikal i måten jeg fremfører mitt budskap», sier Natashja «Lady Dahmer» Blomberg.

annonse

– Det er nesten en sekt, sier vennen Fayme Elmén.

Den 42 år gamle feministen har ifølge Wikipedia tatt mellomnavnet sitt fra Jeffrey Dahmer, en homofil seriemorder som ble dømt for å ha myrdet 17 menn og gutter mellom 1978 og 1991. Drapene hans involverte voldtekt, lemlesting, nekrofili og kannibalisme.

Han drepte altså kun menn og gutter.

annonse

Les også: Forsker mener feminisme og islam er forenelig (+)

«En bitter, sur kjerring»

I en kronikk beskriver Lady Dahmer seg selv som «stoisk helt», men innrømmer at hun kanskje litt for ofte får «noia» rundt barna, noe som kanskje kan gi dem «varige men og en utrygg oppvekst». Men hun håper og tror ikke at dette vil skje.

Hun beskriver seg selv som «en bitter, sur kjerring uten like som skriver om feminisme, kroppen, fatshaming, foreldreskap og om det å være kvinne i et patriarki». I 2012 ble Lady Dahmer kåret til «årets provokatørmamma», for sin blogg om barn, genusteorier og feminisme.

Bullerbyen er kjent navn fra Astrid Lindgrens forfatterskap, bokserien som på norsk het Barna i Bakkebygrenda. Men i Astrid Lindgrens verden var det også plass til gutter og menn.

Sevedstorp var modellen for Lindgrens Bakkebygrenda. Foto: Wikipedia

Jeg kom over saken i en tråd på Facebook. Der var det en del reaksjoner:

annonse

– Dypt, dypt, dypt mørke det her.

– Mislykkede individer som ønsker seg et mislykket samfunn. Ekkelt.

– Det er jo helt i orden at de bosetter seg slik de vil og lever livene sine uten menn. Jeg er mer bekymret for de stakkars barna disse kvinnene oppfostrer.

Andre bruker betegnelsen «kvinnelige incels», og en har følgende forslag:

– Legg et syrisk asylmottak mitt i Bullerbyen så tenker jeg de får noen utfordringer for å si det veldig forsiktig.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon