Politisk nestleder for Demokratene, Vidar Kleppe avlegger sin stemme på Møvik skole i Kristiansand under komunestyre- og fylkestingsvalget 2019. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
annonse
annonse

På stadig flere områder viser Europa-monsteret EU at det har sine klør, fangarmer og tentakler langt innover Norges grenser, og helt inn i vår private økonomi.

Med pålegg, instrukser, kontroller, regler for ditt og datt. Det er etter hvert bare ørsmå millimetere som skiller oss fra «fullverdig» medlemskap!

For å ha full kontroll med outsideren Norge har de utstyrt oss med EØS-avtalen og Schengen-avtalen, som sikrer Norge vidåpne porter mot verden, på vei mot engelske tilstander, og den viktige posisjon som verdens sosialkontor nr. 1. EU bestemmer hvilken mat vi skal få spise, hvor den kommer fra.

annonse

Les også: Trist at Erna og Jonas elsker EU

EU bestemmer også at norske biler skal kontrolleres sånn og slik, at barnehagebarn må ha perle-grus overalt, så de ikke skal slå stumpen sin, hvordan regelverk og forvaltning skal drives, med EU-direktiver i bunkevis – som kan gjøre Eiffeltårnet misunnelig.

Demokratene oppfordrer våre landsmenn til å arbeide for å ta igjen selvråderetten, Norges suverenitet, og vise EU at vi faktisk klarer å ta vare på oss selv som en fri og selvstendig nasjon, som ikke lar seg styre i et og alt av Brussel. Jeg håper derfor at 2020 kan bli året da det norske folk klart sa ifra overfor EU om at nå er det nok.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

annonse

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon