Tidligere Frp-nestleder Ketil Solvik-Olsen. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
annonse
annonse

Debattene i Resett handler ofte om parti og ikke person, men dessverre så er ledernes personlige agenda blitt mer og mer viktig uten at vi tenker så mye over det.

Ketil Solvik Olsen i Frp uttalte på TV2 nyhetene 0311 at Siv Jensen er en fantastisk leder. Hvis man skal prøve å se objektivt på det, hva er egentlig en god leder? Egenskaper som går igjen er: Inspirerende, høy integritet, ærlig, erfaren,kunnskapsrik, problemløser, godt humør, besluttsom, tenker langsiktig, mentalt sterk osv.

Når man hører slikt så er vel ikke Siv Jensen og Erna Solberg det første man tenker på? Skal man være helt ærlig så er vel de fleste politiske ledere gode debattanter, men bortsett fra det så faller de gjennom på nær sagt alle punkter. Vi belønner kunnskapsløse flåkjefter med politiske verv. Frp er imot stor innvandring fra u-land, de er imot EU, de er for den lille mann osv. Siv Jensen forfekter det samme synet, men gjør stort sett det motsatte i regjering.

annonse

Les også: Sterke reaksjoner mot NRK etter Malmø-reportasje: – Listhaug trenger ikke flere tilhengere!

For de som har jobbet i store bedrifter eller i forsvaret, så vet man at en leder kan utgjøre en enorm forskjell på store menneskemengder på kort tid. Siv Jensen har vært solid plassert på venstresiden siden hun trådte inn i regjering, uten at hennes posisjon har vært truet. Frp har gått fra å være et folkeparti til å bli et smålig, liberalistisk rikmannsparti. Man kutter postombæring for å spare 200 millioner i året, mens man ødsler vilt og uhemmet med titalls milliarder så lenge man kaller det klimatiltak.

Det sies at under andre verdenskrig, så hadde en amerikansk general i snitt 90 dager til rådighet for å bevise hva han var verd som leder, før det eventuelt kom en tupp i ræva. I Norge så kan politikere tape valg etter valg i 15-20 år for deretter å bli etterfulgt av en som er håndplukket av den sparkede lederen. Jeg er uenig i de som sier at vi trenger et nytt parti (inkludert undertegnede opp til nylig) Vi trenger nye ledere. På samme måte som Trump forandret det republikanske partiet, så kan Christian Tybring Gjedde forandre Frp til et nasjonalkonservativt parti.

annonse

Evnen til å ta lærdom fra lokalvalgene i høst ser ut til å være null. Jeg er sterkt bekymret fordi situasjonen minner om George W. Bush’s voldsomme upopularitet, som åpnet for Barack Obama og hans kraftige radikalisering av det amerikanske samfunnet. (og som ga oss Paris-avtalen bl.a.) Siv og Erna gjør at borgerlig politikk blir et skjellsord, noe som er godt gjort da populistiske parti på høyresiden har framgang i alle andre deler av Vesten.

Etter å ha fulgt amerikansk politikk i mange år, er det spesielt et uttrykk som går igjen på konservativ side: «Point of no Return». Det er det punktet hvor det ikke lenger er mulig å reversere statens makt, og man styrer mot økonomisk og politisk kollaps. Det er liten tvil om at hvis Siv Jensen får kjøre sort regjeringsbil i to år til, så vil Norge i praksis ha bikket point of no Return, hvor hennes upopularitet trolig vil åpne for både kommunister og øko-fascister i neste regjering. Skal vi være helt ærlige, så er grunnen til at vi har en såkalt borgerlig regjering Sylvi Listhaug’s innsats i valgkampene, ikke Siv Jensen’s higen etter sentralisering og globalisering som hun tror selv.

Når det gjelder politikk så må man tenke enkelt, og man trenger ikke være spåmann for å forstå at innvandringspolitikk kommer til å bli viktigere og viktigere siden Vesten allerede knaker i sammenføyningene, men vi ser også at folk ikke lenger godtar tullprat fra media og politikere. Ser man på ledere som Trump, Frp’s Tybring-Gjedde og Sp’s Vedum, så er det ikke det at de populister, men at de snakker sant, og at de forstår arbeidsfolks livssituasjon.

Mitt håp er at flere og flere innser hvor ødeleggende Siv Jensen er for Norge, og at hun må bort som leder før 2021, for Norge ønsker ikke uhemmet liberalisme, og de ønsker ikke sosialisme, men Siv kommer til å gi oss begge deler.

Les også: Den norske klimafascismen

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon