En mann er pågrepet og siktet for å ha drept en mann i Florø tirsdag. Politiet i arbeid ved åstedet. Foto: Linda Regina Bruvik / Firdaposten / NTB scanpix
annonse
annonse

Vitneavhørene fortsetter lørdag etter at en kvinne ble funnet drept i Florø fredag kveld. En mannlig bekjent av kvinnen er pågrepet og mistenkt.

Avhør av vitner pågår for fullt etter at en kvinne ble funnet knivstukket på en adresse i Florø fredag kveld. Kvinnen ble erklært død på stedet klokken 20.30, etter at det var blitt forsøkt å gi livreddende førstehjelp.

– Det er for tidlig å gi noen detaljer om hendelsen eller motiv for drapet. Siktede og avdøde er begge utenlandske statsborgere, de kjenner hverandre, men er ikke i slekt, skriver Vest politidistrikt i en pressemelding lørdag morgen.

annonse

Det er iverksatt drapsetterforskning, og politiets kriminalteknikere vil fortsette å jobbe på åstedet utover lørdagen.

Ifølge politiet er det ikke grunn til å tro at flere har vært involvert i hendelsen.

– Siktede er i politiets varetekt og vil bli fremstilt for fengsling over helgen. Han vil få oppnevnt forsvarer i løpet av dagen, skriver politiet i pressemeldingen.

Varsling av avdødes familie i utlandet pågår.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon