Illustrasjonsfoto: Berit Roald / NTB scanpix.
annonse
annonse

Denne artikkelen avsluttes slik:

«Tiden er i ferd med å renne ut. Får ikke «den lille mann» politikerne på sin side, blir «den lille mann» alene i sin kamp for å bevare ytringsfriheten. Da er det ingenting å gjøre når det fremmes krav om å stenge alle kommentarfelt i en ny lov som vil dukke opp i fremtiden.»

Vi nærmer oss stortingsvalget den 13. september 2021 – et valg som bør bli et veiskille! Et veiskille som Helge Lurås og hans medskribenter kan avstedkomme gjennom å vekke velgerne og få de til å forstå at det er «den lille mann» som har makten – ikke våre politikere.

annonse

For å få til dette må premissene for valgkampen settes av velgerne – ikke av MSM – journalistene og våre politikere. For å vekke velgerne og få de til å engasjere seg seriøst i å delta i et velgeropprør som har til hensikt å liste opp politiske krav i prioritert rekkefølge som må fremmes i valgkampen, må det skrives en rekke artikler om «den lille manns» mulige krav samt noen som klart avdekker våre folkevalgtes misbruk av fellesskapets midler.

Hvilke krav har «den lille mann»? Et vanskelig spørsmål å svare på, personlig tror jeg «den lille mann» er opptatt av de nære ting – urett han og hans lokalsamfunn ofte blir utsatt for, sjokk over sløsing med fellesskapets midler og forvaltningen av fellesskapets arvesølv – for eksempel vår vannkraft.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon