- Resett - https://resett.no -

Tøffing trosser NRKs drittpakke og forsvarer utsagn om «stakkars hjernevaskede barn»

NRK har lang erfaring i å henge ut meninger de ikke liker.

Man konfronterer folk med deres meninger samtidig som man finner eksperter til å uttale seg til fordel for det de ønsker å oppnå. Slikt har vært gjort med innvandrings- og islamkritikere og nå skjer det også mot de som er skeptiske til at klimaendringene skal være en klimakrise som krever at samfunnet snus på hodet.

Les også: Klimacaset: Slik diskrediterer NRK folk og synspunkter de ikke liker (+) [1]

annonse

Forrige lørdag publiserte NRK en reportasje hvor de har ringt rundt til folk som har skrevet i kommentarfeltet etter at sangen «Kloden er syk» vant Melodi GPjr i 2018. De fleste takker nei til å stille opp til intervju (og bli hengt ut av NRK ved reporter Fredrik Solbu Jullumstrø), men en mann stiller opp foran kamera og forsvarer sin kommentar.

Skjermbilde NRK

Den som stiller opp er Per Gunnar Flåten, som skrev «stakkars hjernevaskede barn» til Emma og Anna som vant MGPjr.

– Jeg skrev det fordi jeg syns oppriktig synd på barn som vokser opp i dag og tror at dommedag er nær, sier han til NRK [2].

annonse

– Hva tenker du hvis barna får lese eller høre det du skriver om dem?

– Da håper jeg de stiller seg spørsmålet: hvorfor skrev han det?

– Men de er 12-13 år?

– Hvis de er 12-13 og har laget en sang om at kloden vår er syk, må også de være store nok til å stå inne for det.

Flåten forteller til NRK at han ikke forsvarer usaklige kommentarer og drittslenging på nett, samtidig som han sier at hans egen kommentar ligger «helt i grenseland».

Skjermbilde NRK av Per Gunnar Flåten

Kommentar

Det er vel liten tvil om at barn og unges til dels voldsomme engasjement for klimaet og troen på at vi er i en krise skyldes at de er påvirket av voksne, både lærere og NRK selv (ikke minst gjennom Supernytt). Og at dette har skjedd på en såpass intens måte at det er rimelige å bruke et uttrykk som hjernevask. For det er nettopp en påvirkningskampanje som har foregått.

Og vi kan se på det sterkere engasjementet blant unge enn blant eldre (som ikke har blitt hjernevasket med det samme middelet) at det er nettopp noe som har blitt prentet inn mot barn i en viss alder.

annonse

Det er en grunn til at noen lager en sang med tittel «Kloden er syk». Noen har fortalt Emma og Anna at kloden (angivelig) er syk.

Skjermbilde NRK – Kloden er syk

Så kan man selvfølgelig mene at det er dårlig gjort av voksne å påpeke til barna at de er hjernevasket. Og det er det kortet NRK nå prøver å trekke. Men det de i så fall også oppnår, og som de nok er klar over, er at ved å henge ut folk som kaller en spade for en spade, så demper de også motstanden mot den indoktrineringen som foregår.

Det er litt av den samme taktikken som brukes når man skyver frem unge jenter med hijab i islamdebatten slik at man kan påpeke hvor onde de voksne som kritiserer dem er [3].

Les også: Det altoppslukende prosjektet Resett er en gambling med sannheten på innerlommen [4]

De fleste ville ikke ønsket å stå på sitt når NRK ringte. All honnør til Per Gunnar Flåten som står ved sitt ord og gir motstanden mot hjernevasken et ansikt.

Jeg vet ikke hva annet han har sagt, men i dette tilfellet vil jeg berømme en modig mann som ikke lar seg kue av statskanalen med seks milliarder i årlig budsjett. Penger han selv er med å betale.

 

Tegn abonnement [5] eller støtt oss på andre måter [6] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474