Helge Lurås er ansvarlig redaktør i Resett og forsvarer publiseringen av navnet til IS-kvinnen. Foto: Resett
annonse
annonse

Noen har reagert på at Bjørn Nistad skrev en anmeldelse av Veien til Resett – Løgn, illusjoner og politisk korrekthet. Vi står for nær hverandre, ble det hevdet, noe som farget hans dom:

– «Veien til Resett» er lettlest og underholdende samtidig som boken tar opp viktige temaer og springer ut av et oppriktig moralsk engasjement, skrev han og anbefalte boken «på det sterkeste».

Og hans mening er subjektiv, selvfølgelig. Men vi har ikke tenkt til å styre synspunktene på boka eller hindre kritiske røster og slakt. Kommentarfeltet på denne artikkelen kommer til å ligge åpen for det som måtte komme. Og nå begynner etter hvert en god del mennesker å ha fått boken. De første fikk den i posten på fredag 15. november og innen utløpet av i dag – tirsdag 19. november – skal i overkant av fem hundre personer ha mottatt den.

annonse

Disse vil snart ha lest boken og kan gi sitt besyv med i om den er verdt investeringen i tid og penger. Bokens image kan ikke lenger styres i sin helhet av Resett og meg.

Les også: Lurås klarte å gjøre Resett til Norges viktigste opposisjonsavis, hevder Bjørn Nistad i bokanmeldelse

Og skal jeg dømme etter noen av de tilbakemeldingene som har kommet, så blir boken lest uten lange opphold. Enkelte sier de har gjort den ferdig etter en dag eller to. Den er lettlest.

annonse

Snart i en bokhandel nær deg?

Noen har lurt på om den kommer i de vanlige bokhandlene. Svaret på det avhenger nok av dere. Hvis dere spør etter den, kan det hende de tar den inn. Vi har allerede fått henvendelser direkte fra bokhandlere på bakgrunn av kunder som har spurt, og vi er i kontakt med Forlagssentralen slik at de i løpet av kort tid kan distribuere til de bokhandlerne som ønsker det.

Men jeg har ingen illusjoner om at boken blir promotert med velvilje av våre «motstandere». Veien til Resett er en bok som etablissementet ikke helt vet hvordan de skal forholde seg til. Den handler i stor grad om dem, og det er liten tvil om at det står ting der som de vil ha interesse av. Jeg ønsker også at de skal lese det. Men samtidig vil de nok ha den død og begravet. Det er en «forbudt bok».

Det er nok trykket fra dere som er trofaste Resett-lesere og salg over nett som eventuelt får presset også de som har forutinntatte meninger til å gi boken en sjanse. Hvis opplaget blir stort nok, blir boken et fenomen MSM ikke kan ignorere. Det tok mange måneder før Hege Storhaugs Islam. Den 11. landeplage overhodet ble anmeldt i noen norske gammelmedier, men det voldsomme salget til folk flest gjorde det til slutt umulig å ignorere.

Les også: Helge Lurås: – Islam er en menneskefiendtlig og ødeleggende ideologi som aldri lar seg kue

Jeg regner ikke med noen stående ovasjoner fra MSM over boken eller det som står skrevet. Noen av dem har allerede bedt om anmeldereksemplarer, og så får vi se om de velger å i det hele tatt fortelle sine lesere og seere at den finnes.

Vi skal rapportere på Resett om våre kollegaer i gammelmediene til slutt bryter tausheten – selv om det blir terningkast 1 og fullstendig slakt.

Inntil det skjer, er det fritt frem for dere til å gi deres dom i kommentarfeltet eller som innsendte meningsinnlegg. Som sagt er allerede en god del eksemplarer ankommet norske hjem.

annonse

Tusen takk for interessen deres så langt! Det har vært mange bøker å distribuere i løpet av de siste dagene, men nå er vi a jour.

Bestill boken her.

Til de som ønsker å støtte oss setter vi selvfølgelig pris på om Veien til Resett blir årets julegave. Vi har nå justert fraktprisene slik at dere nå betaler kr 95 i frakt uansett hvor mange eksemplarer dere bestiller. Rekorden så langt fra én enkelt kunde er åtte bøker.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon