Illustrasjonsbilde. REUTERS/Damir Sagolj
annonse
annonse

Jeg møtte sist tirsdag en ung palestinsk kvinne, som reiser i Norge og i andre land for å fortelle om det å vokse opp på Gaza og på Vestbredden som palestiner.

Ikke en typisk palestiner, men en kristen palestiner. Kristne blir fordrevet fra alle muslimske land og områder, og det er spesielt ille i de palestinske territoriene.

Hun definerte problemet som grunnleggende religiøst, og ville ikke si hvilken religion hun siktet til selv om hun ble presset på dette fra salen. Grunnen var, fortalte hun meg etterpå, at hennes familie fortsatt bodde på Vestbredden og dersom hun definerte religionen som islam, ville hun sette sin egen familie i fare. Mange var drept allerede.

annonse

Les også: Norge betaler for indoktrinering av palestinske barn til jihad mot Israel – SV vil ikke kutte støtten

De evigvarende Intifadaene der muslimske ungdommer fullstendig dominerer gatebildet med steinkasting, knivstikking, brannbomber og selvmordsaksjoner, er så ille at uten israelsk militær kontroll ville det vært helt livsfarlig. Samtidig kan de ikke flykte til Israel, fordi de er palestinske.

Norge er leder av giverlandsgruppen som har kanalisert enorme beløp til PA eller Selvstyremyndighetene. Det er beregnet, pr. capita, 25 ganger mer enn Marshallhjelpen. Alt forsvinner i et sort hull av korrupsjon og støtte til terrorister og deres familier.

annonse

Ingenting til folket

Utenriksdepartementet sier de har full kontroll over hva pengene brukes til.

– Vi har fått forsikringer om at midlene fra giverlandsgruppen ikke går til terrorister eller deres familier.

President Abbas, som nettopp har vært i Norge og blitt mottatt med alle hedersbevisninger som en statsleder, til og med kongelig audiens, har klart sagt følgende: «Selv den siste krone vi får i støtte vil gå til våre martyrer, terroristene, og deres familier». «If one penny remains in our hands it is for them (martyrs) and not for the living».

Skoler, idrettsforeninger, gater og torg oppkalles etter terroristene. Men er det tillatt, for det norske utenriksdepartement, å være så naiv at en tror på slike forsikringer når det er bevist at det er det motsatte som skjer? Hvorfor finansierer Norge terror?

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon