- Resett - https://resett.no -

Islam spiser opp demokratiet og ytringsfriheten i Norge

SIAN brenner koranen på torget i Kristiansand. Noen klarer ikke å se på, bryter seg frem og utøver vold. Norge svarer med å gå enda noen skritt innover i landskapet som rommer hva demokratiet og ytringsfriheten kan og bør favne. Vi krymper oss i øynene til kreftene som ser at vi stille resignerer.

Selv om folk flest synes SIANs metoder er vulgære og kontraproduktive, må det være lov å kritisere islam like sterkt som noe annet. Det må være lov å brenne en hvilken som helst bok. Det er ikke lenge siden bibelbrenning var underholdning. 

Grunnen til at vi blir så stille etter slike handlinger kan grunne i redsel for islam, manglende kunnskap om islam, redsel for egen kultur, og manglende forstand om egen kultur.  

annonse

Les også: Polititopp vil gjøre Koranen hellig for alle i Norge, men MSM-mediene sitter bare der som døve, stumme idioter [1]

Men det vi nok er mest redd for, er ikke hva islam som grunnholdning egentlig er, men vår egen reaksjon på at de som forsvarer islam, skriker og bærer seg så mye hver gang islam pirkes borti på en eller annen måte. Det må være noe galt med oss, tenker vi i Vesten. Og vi er da bedre? Er vi ikke (egentlig)? Vi kan ikke bruke vold og «hatprat». Men de får lov.

Manglende kunnskap om islam har nesten alle som ikke selv oppsøker fakta om hvordan islam fungerer i verden. Du får lite virkelig kunnskap om islam i norske medier. Bare det som må videreformidles, så de kan si at de har skrevet det når de får kritikk for manglende islamkritikk. Vedvarende og grundig kritikk av islam og islams virkninger på verden og Norge finnes ikke i norske MSM-medier.

annonse

Vi er mer redd for oss selv enn islam

Redsel for egen kultur ligger latent i oss, siden vi skapte andre verdenskrig og nazismen. Det har blokkert vår evne til å forstå historien og verden som en helhet. Som et resultat av det er historien vi forteller om oss selv falsk og selvhatende. Kolonialisme, slavehandel og rasisme er noe vi fant på, og noe bare vi utøvde. Mange tror det oppriktig. De lærte det på skolen. Leste aldri videre.

Forståelsen av egen kultur har vi latt fly i en nihilistisk nyforståelse om at den ikke eksisterer; at det bare finnes nåtid og globalisme. Svenske samfunnstopper sier det rett ut. Liberalismens ytterpunkt er døden. For du må tro på noe. Ikke at alt er like bra. Det er det virkelig ikke. 

Mange voksne muslimer oppfører seg som drittunger

Grunnen til at ekstremt religiøse muslimer får viljen sin på tross av lovene og normene er enkel: De sutrer og skriker så fælt at man blir lei. De med makt i samfunnet gir dem lov til mer og mer. Enda det begynner å ligne galskap. De vet også at det personlige fallet er dypt om de går for langt i kritikk av islam. De kvier seg. Alt de sier blir veiet og smattet på av media. Sier du bare noe som er litt galt, får du et helvetes baluba.  

Så slitsomme er de både de rallende, religiøse indoktrinerte og de identitetsbevisste (med deres hær av venstrevridde) at Norges høyeste politi, mest profilerte politikere, et nesten samlet pressekorps og hva vi nå måtte ha av intellektuelle, er musestille. Eller de blir ignorert. Det er lettere å la bøllene ture frem med oppførselen sin.

Illustrasjonsbilde. REUTERS/Khaled Abdullah

De «gode» tror egentlig at de er bedre enn islamister

Troen under dette må være at siden bøllene er så få – ja det er en allmenn tanke, særlig i mediene – så er det ikke så farlig. Alle ser vel hva som egentlig er riktig og galt? Da er det ikke så farlig at noen få som har vondt for å tilpasse seg vestlige, demokratiske spilleregler får litt «slækk». De synes jo egentlig synd på disse stakkarene. De lar dem slå og sparke, skrike og ralle, samt skrive i statsstøttede aviser at de ikke angrer at de var voldelige. Helt sant [2]

annonse

Norske medier og politikere kan jo ikke ta disse ekstreme menneskene alvorlig. De kan ikke se på dem som likesinnede. De ser ned på dem, gjør dem stakkarslige. Tror at det går over. Og de kvier seg for å gjengi kriminalitetsstatistikk og fakta. De vet at anseelse er en dans på tynt ferniss. Det er bedre å håpe på at det «ordner» seg.

Les også: Ap-politiker i Kristiansand med innsamlingsaksjon for bøtelagte muslimer etter lørdagens SIAN-demonstrasjon [3]

Innsamlingsaksjon for vold

I Norge har vi i dag innsamlingsaksjoner for voldsmenn. SIAN blir sparket og slått. En politiker fra Ap starter innsamlingsaksjon for å betale voldsboten. Vedkommende forstår ikke at SIAN står som levende skjold i yttergrensen for demokratiet, loven og ytringsfriheten. Om den blir truet tilbake – hva er da neste yttergrense? Og om den blir fordrevet, for det blir den, hvor ender vi om noen tiår? FrP? Vil FrP blir foreslått forbudt en dag?

De største synderne er samfunnsstøttene

Drittunger som skriker får viljen sin av svake foreldre og pedagoger. De liksomvoksne mater en ubalanse som kan vokse til et monster. De ser ikke at de gjør noe som er mer umodent enn handlingen til de voldelige og sutrende. Og kanskje er det en stille aksept i samfunnet for at man skal la det skje, slik at vi i Vesten kan føle oss litt bedre ved å bli skadet i ytterlemmet via SIAN, som vi jo alle hater? (Selv om vi selvsagt ikke hater noe eller noen lenger. Det er ikke liberalt og «ok».)

Om ikke norske politikere og intellektuelle våkner opp, så vil ikke media si noe, for de tenker ikke selv. Takk til Hege Storhaug og HRS for en utrolig databank med informasjon. Takk til Document for mange års mot. Og takk til Resett for skarpe bidrag de siste årene. Fra mange nye stemmer og fra Lurås selv, som med selvbiografien er en vektig en stemme i norsk islamkritikk.

Takk! Selv om det hjelper lite å takke foran menigheten. 

Tegn abonnement [4] eller støtt oss på andre måter [5] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474