Jon Engen-Helgheim (Frp). Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
annonse
annonse

Den sosiale plattformen Twitter har gitt Frps innvandringspolitiske talsperson Jon Helgheim i 12 timers karantene, fordi han diskuterte kriminalitet og innvandring.

Helgheim tok til Facebook etter å ha fått beskjed om karantenen, der han gjorde det klart at han er ferdig med Twitter etter dette.

– Samfunnet er fullstendig ute å kjøre! Twitter aksepterer ikke at kriminalitet knyttet til innvandring diskuteres. De mener dette er hat, skriver Helgheim.

annonse

Les også: Jon Helgheim om Resetts innvandringstall: – De andre partiene står for en politikk som vil gi enda høyere kostnader

Et ubestridt faktum

Han understreker at det er et faktum at innvandrere fra Afrika og Midtøsten er svært overrepresenterte hva gjelder statistikken rundt voldelig kriminalitet.

annonse

– Twitter gir her sitt bidrag til diskusjonen skal bli som i Sverige. En faktabasert debatt om innvandring er nå forbudt på Twitter, og med dette mistet de meg som bruker.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon