Norske muslimer under demonstrasjon mot ytringsfriheten i Oslo i 2006. Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX
annonse
annonse

Det er to ting som kan få en nasjon til å kollapse uansett hvor rikt landet er på ressurser. Det ene er korrupsjon, når personer i maktposisjoner misbruker makten for å oppnå egen vinning i form av status eller rikdom så kollapser systemet. Kollapser systemet så kollapser nasjonen.

Les også: Hvordan vil kollapsen fortone seg?

Det andre sikre faktoren som kan få en nasjon til å kollapse er politisk korrekthet. Om de folkevalgte lever sammen med folket i et utopi som tilsier at alle mennesker og kulturer er like gode, og hvor media dysser ned utfordringer og hauser opp solskinnshistorier om innvandring, så kollapser likens systemet og nasjonen. Den fjerde statsmakt (media) har så stor påvirkningskraft ovenfor folket så folket stemmer frem politikken den fjerde statsmakt fremmer.

annonse

Greit å nevne da jeg ofte ser det er politikerne som får skylda når ting feiler, det er tross alt folket som har stemt frem de folkevalgte i et folkestyre. Det skulle være enkelt å forstå, men det er ikke like lett å forstå hvorfor media sånn generelt sett påvirker folket til å stemme på politikere som fører en destruktiv politikk som vi ser spesielt i Sverige. Nå skal jeg ikke gi all skyld til media, hver enkelt av oss har et ansvar til å ta noen selvstendige valg og ikke bare mene og si det som MSM fremmer og den store massen mener. Jeg tror den gjennomsnittlige blendahvite europeer i dag er for redd og feig til å sette fingeren på urett, hjernen velger minste motstands vei og man tror da på de like feige MSM, som definerer verden ut ifra hvordan de skulle ønske verden var, og ikke hvordan den faktisk er.

Dette innlegget er ikke innvandringsfiendtlig, de som er her, de er her og de skal vi ta godt vare på. Men vi kan ikke ta inn flere enn vi klarer å integrere, herunder må det gis tydelige signaler på at i Norge stor vi eksempelvis fritt til å krenke, latterligjøre og kritisere den religionen vi måtte ønske. Det kalles ytringsfrihet og har ingenting under straffelovens paragraf 185 om hatefulle ytringer å gjøre.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon