Illustrasjonsbilde. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
annonse
annonse

Vest-Europa er i løpet av de siste femti årene demografisk forvandlet. Dette med svært store negative konsekvenser, eksempelvis sosialt og hva gjelder kriminalitet.

Europeiske storbyer opplever stadig terror og sterk økning i alvorlig kriminalitet. Den tidligere vesteuropeiske stabiliteten synes i sterk grad redusert til uro og konflikt. Politikere, har dere overhodet gjort dere tanker om årsak og ansvar? Hvis ikke er det på høy tid!

Les også: Ingen politisk sak er så viktig som kampen mot den demografiske revolusjonen

annonse

Gjennom mange tiår har vi latt den europeiske dør stå vidåpen. Den har ikke kun vært vid pen, men våre bestemmende myndigheter har i tillegg skreket «VELKOMMEN HIT!»

Dette åpenbart uten ettertanke med henhold til konsekvens. Vel, konsekvensene kjenner vi nå! Det er virkelig på tide å spørre: hva med ansvar for egen ødeleggelse? Går de ansvarlige fri grunnet langsiktighet i utviklingen?

Har ikke utøvende myndigheter forstått eller overhodet ikke tenkt tanken at egen politikk har vært direkte i strid med folkenes vilje? Har den interne politiske og intellektuelle innavl vært for sterk til å se virkeligheten? Faktisk er dette sannsynlig og noe man kan håpe på, for andre årsaker vil blottlegge en uforstand uten like.

annonse

Etter hvert har det begynt å komme europeiske, folkelige reaksjoner mot det politiske vanviddet. Dette uttrykkes det politisk undring og sjokk over. Hvordan er det mulig å være forundret og sjokkert over egen ødeleggelse av land, verdensdel og folk? Dette bør faktisk være det historisk mest interessante i dagens situasjon. Aksjoner og folkelige protester er ikke, som dere fremlegger det, verken skandaløse eller forkastelige. De er, ganske enkelt, oftest sunne reaksjoner mot politisk uforstand med ødeleggelse av egne land og folk! Så enkel og brutal er virkeligheten utenfor den politisk skjermede boblen med politikere.

Les også: Victor Norman skal lede demografiutvalg

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon