Store politistyrker rykket ut til masseslagsmål med macheter på en kino i Birmingham. Skjermdump Birmingham Live
annonse
annonse

Mange små barn gledet seg til å se «Frozen 2» på kino i Birmingham, fikk oppleve masseslagsmål med macheter.

Bråket skal ha startet i køen til en kiosk som solgte snacks til kinogjengere. Alt i alt skal over 100 ungdommer vært involvert i bråket. Politiet rykket inn med hunder og store mannskaper, bevæpnet med batonger og tasere, skriver The Guardian.

På sosiale medier kan vi se filmer hvor politiet roper «Bli der dere er!». Vi kan også se bilde av en svært ung gutt med innvandrerbakgrunn som holder en stor machete. I panikken som oppsto ble det feilaktig meldt om skytevåpen:

annonse

Ifølge lokalavisen Birmingham Mail ble også politiet angrepet. Heldigvis slapp de unna med mindre skader, melder West Midlands Police.

Politiet ble værende på kinokomplekset Star City Birmingham utover kvelden for å sørge for ro og orden. Mange av de involverte i voldsepisoden skal ha vært svært unge jenter. Trafikken ble omdirigert på grunn av kaoset som oppsto.

Et vitne sier til Mirror Online:

annonse

– Dette er trolig det mest skremmende øyeblikket i mitt liv. Min datter og jeg sto i kø for å se Frozen, det var massevis av småunger der, utkledd og alt mulig, så hopper disse jentene på en annen jente og så startet mange av disse ungdommene bare å slåss.

Minst fem tenåringer skal ha blitt arrestert.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon