- Resett - https://resett.no -

UK: Barn skulle se «Frozen 2», fikk oppleve masseslagsmål med macheter

Mange små barn gledet seg til å se «Frozen 2» på kino i Birmingham, fikk oppleve masseslagsmål med macheter.

Bråket skal ha startet i køen til en kiosk som solgte snacks til kinogjengere. Alt i alt skal over 100 ungdommer vært involvert i bråket. Politiet rykket inn med hunder og store mannskaper, bevæpnet med batonger og tasere, skriver The Guardian [1].

På sosiale medier kan vi se filmer hvor politiet roper «Bli der dere er!». Vi kan også se bilde av en svært ung gutt med innvandrerbakgrunn som holder en stor machete. I panikken som oppsto ble det feilaktig meldt om skytevåpen:

annonse

Ifølge lokalavisen Birmingham Mail [4] ble også politiet angrepet. Heldigvis slapp de unna med mindre skader, melder West Midlands Police.

Politiet ble værende på kinokomplekset Star City Birmingham utover kvelden for å sørge for ro og orden. Mange av de involverte i voldsepisoden skal ha vært svært unge jenter. Trafikken ble omdirigert på grunn av kaoset som oppsto.

Et vitne sier til Mirror Online:

annonse

– Dette er trolig det mest skremmende øyeblikket i mitt liv. Min datter og jeg sto i kø for å se Frozen, det var massevis av småunger der, utkledd og alt mulig, så hopper disse jentene på en annen jente og så startet mange av disse ungdommene bare å slåss.

Minst fem tenåringer skal ha blitt arrestert.

Tegn abonnement [5] eller støtt oss på andre måter [6] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826