- Resett - https://resett.no -

Den sikreste veien til «svenske tilstander»

Med en sprikende borgerlig regjering, en befolkning som lures til å støtte «snilisme» og en norsk propagandapresse av verste sort, kan Norge etter valget i 2021 bli et nytt Sverige.

SVs Audun Lysbakken foreslo for få dager siden at SV, Ap, Rødt, Senterpartiet og Miljøpartiet De Grønne skulle danne felles valgfront før stortingsvalget i 2021.

Hvis de fem får flertall vil det være en garanti for at Norge havner i «en svensk tilstand».

annonse

Les også: Ekspert om bombeepidemien i Sverige: −Jihadister og kriminelle samarbeider [1]

Et blikk på Sverige aller først:
Voldsom kriminalitet, nest flest anmeldte voldtekter i verden, kulturelle forskjeller og 8 av 10 kommuner forbereder slanking av budsjettene.

Hvem går kuttene utover, jo de gamle, skoleverket og utdannelse. Færre ansatte i kommunene og noe så banalt som «billigere mat» på institusjoner og skoler skal sikre at kommuner ikke går konkurs hos de blågule.

annonse

I Sverige snakker mange kommuner nå om «et systemhavari». Et av de grelleste eksemplene er lille Kramfors kommune med 18 tusen innbyggere. Der må det kuttes med 50 millioner kroner.

Kramfors har tatt imot svært mange innvandrere/ migranter/ flyktninger etc., og når de statlige pengene tørket inn og de nyankomne ikke hadde fått seg jobb og fortsatte oppholdet i kommunen ved å leve på kommunalt sosialbudsjett, var katastrofen et faktum.

Den uansvarlige og enorme tilstrømningen til Sverige fra land i den tredje verden har altså ført til at de eldre nå må betale regningen pluss at man kutter i utdannelsen og skoler for kommende generasjon.

Verre enn dette blir det ikke før Sverige bryter ut i borgerkrig eller et eller flere ansvarlige partier styrer landet i en helt annen retning.

Norge etter 2021

Audun Lysbakken fra SV har ønske om en «valgfront» der de mest innvandringsvennlige partiene i Norge samles.

Sosialistisk Venstreparti og Rødt vet vi konkret hvor står i spørsmålet om innvandring og skatt. Mer innvandring/ migrasjon, mer skatt og mer «grønt» er budskapet fra de to partiene.

Miljøpartiet De Grønne er like bak de to førstnevnte i forhold til innvandring og migrasjon, og partiet ønsker også å skru igjen oljekrana for «å sikre Norge en grønnere fremtid og unngå klimakatastrofe».

annonse

Hos SV, Rødt og MDG ligger det en formidabel selvmotsigelse i at Norge skal ta imot flere analfabeter med fremmed kultur fra den tredje verden samtidig som vi skal la være å ta ut olje, som sikrer den levestandarden vi har i Norge p.t.

Oljen gjør dessuten Norge istand til å bidra til allskens av «gode gjerninger» kloden rundt med bl.a. 39 milliarder til utviklingshjelp i 2019, regnskogfond-bidrag og tilskudd til FNs mange ulike prosjekter etc., etc.

Hvis de tre ovenfor nevnte partiene får mer enn en hånd på rattet vil det være en garanti for at Norge havner i en identisk situasjon med Sverige. Det er skremmende å tenke på, at ute i Norge finnes det folk, som ikke forstår hvor alvorlig det vil være for landet vårt, om noe slikt skulle skje.

Senterpartiet kan komme til å havne inn i dette «katastrofe-konseptet» og da med egne krav om «bygdepolitikk» og «mer penger til landbruket» som elementer. Foreløpig holder partiet kjeft om hvem de kan komme til å samarbeide med, men ingen må bli overrasket over om Senterpartiet slutter seg til «rødgrønt alternativ» atter en gang.

Vakle-Ap vet vi lite om, og forsikringer fra Jonas Gahr Støre om at de «aldri vil styre med Rødt» er egentlig ikke mye verdt. Hvis han blir lokket med statsministertittel i en ny «rødgrønn regjering» går han trolig for det med fynd og klem.

Støre har gitt uttrykk for at Sveriges Socialdemokratiske statsminister, Stefan Löfven, er en veldig dyktig og klok politiker. Slike uttalelser sier også noe om Jonas Gahr Støres dømmekraft og ikke minst hvor han legger listen for seg selv.

annonse

Med Jonas på laget er veien til «norsk kaos a la Löfven» sikret.

Les også: Sverige: En svensk politisjef som lykkes i jobben sin? [2]

Borgerlig harakiri

Fire regjeringspartier er klemt sammen under Erna Solberg.

To partier (KrF og Venstre) angriper fra tid til annen det tredje partiet FrP og Høyre holder stort sett kjeft med unntak av enkeltpolitikere fra Høyre, som fordømmer FrPs politikere og deres utspill.

Med en slik indre splid i en regjering bidrar det til å skape usikkerhet hos velgerne.

Høyre er det eneste partiet som tjener på dagens fireparti-regjering. Med KrF og Venstre i faresonen nede ved sperregrensen, og en stadig svakere oppslutning om Fremskrittspartiet, skal det mye til at vi får oppleve en «Erna 3-regjering».

FrPs kjernesaker rundt innvandring og skatt kommer dårlig fram med den følge at velgerne setter seg på gjerdet eller flykter. Skal man dømme etter kommentarfelt og Facebook-saker er misnøyen med Siv Jensens strategi formidabel.

I det store og det hele har saker rundt innvandring og migrasjon, bompengesaken, Acer, vindmøller, FNs migrasjonspakt, fylkessammenslåinger, kutt i trygde- og helsegodtgjørelser, skatt på kostgodtgjørelse & tjenestereiser, kutt i bostøtte, kutt i barnetillegg for uføre, økt makspris i barnehage, økt egenandel hos legen, underregulering av løpende pensjoner…

…..avkorting av dagpenger, avkorting av uføretrygd, og avkorting av etterlattepensjon, kutt i stipendordninger for studenter, kutt i bilordning for bevegelseshemmede, økt avgift på kollektivtransport og økning i el-avgiften ….

…..og et totalt fravær av handlekraft overfor de kriminelle gjengangerne av utenlandsk opprinnelse,som nå dagstøtt angriper barn, unge og voksne blant annet i Oslos gater, har gjort at mange har mistet troen på de borgerlige.

Vi snakker om en borgerlig regjering, som blant annet ser ut til å være mer opptatt av på heltid å verne om fremmed-religionen islam og alt den står for av negative sider, kontra det å se nærmere på de mange innspillene, forskning og konkrete negative og umoderne handlinger og utspill, som kan kobles til religionen islam og hvordan religionen står seg i forhold til integrering.

Vi snakker om «et borgerlig selvmord» for åpen scene, og for mange velgere det er altså ikke lett å finne lyspunkter som tydeliggjør hvorfor «Erna 3» er bedre enn «Jonas 1».

Pressen en del av «rødgrønt» partiapparat

Med en norsk presse, som definitivt setter de fem partiene i «rødgrønn-fløy» svært høyt, må vi ikke la oss overraske over at norske journalister kommer til å fortsette og drive aktiv kampanjejournalistikk for «Lysbakken-fløyen» og forfølge de borgerlige i tiden fram til valget.

Under Mediadagene i Bergen i 2019 viste en meningsmåling blant norske journalister hvilke politiske partier journalistene ønsket skulle bli innvalgt på Stortinget (se nedenfor).

At norske journalister ser ut til å mene at det er viktigere å finne «de hyggelige sakene» i innvandrer- og migrantmiljøet, kontra det å ta for seg de etterhvert mange sakene om brutal kriminalitet blant de nyankomne og tilhørende dårlig integrering, kvinne-, homo- og jødefiendtlighet fra disse med islamsk bakgrunn, slutter jeg aldri å undres over.

«Vaktbikkja» eller «den fjerde statsmakt», som pressen synes er fint å bli omtalt som, jobber kun delvis etter prinsippet om at «det er virkeligheten som skal frem».

Den farlige sminkingen vi ser av saker knyttet til kriminalitet og ukultur hos de nyankomne norske presse bedriver er et demokratisk problem. Velgerne føres bak lyset, og det er altså kun «de alternative mediene» som forteller den triste sannheten om mislykket politikk på området «innvandring & migrasjon & integrering».

Med pressen i ryggen og en helt hinsides elendig borgerlig regjering kan Audun Lysbakken nær sagt være helt sikker på at valget i 2021 blir «a walk in the park», dersom han får med seg Arbeiderpartiet og Senterpartiet på laget.

Slik det ser ut nå har nemlig «Erna Solberg & co» veldig, veldig lite å stille opp med, og det er langt ifra sikkert at KrF og Venstre får plass på tinget etter valget i september 2021 eller at et utydelig FrP kommer tilbake til den størrelsen partiet hadde, da Carl I. Hagen rundet av sin lederkarriere.

Slik stemte norske journalister i 2019:

Rødt 12%
SV 21,1 %
AP 22,3 %
MDG 13,3 %Sp 7,1%
Venstre 5,7 %
KrF 2,5 %
Høyre 13,3 %
FrP 1,8 %

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474