Illustrasjonsbilde. Foto av John MACDOUGALL / AFP
annonse
annonse

Vi pleide å være grunnstammen i Høyre og samtidig opptatt av kristendom, men er det neppe lenger. Da Erna tiltrådte som statsminister var hun en av få blant ministrene under den høytidelige seremonien som ikke ville si; så hjelp meg Gud.

Mange av oss la merke til det. Nå er hun på lag med Angela Merkel som tilsvarende har skremt sine CDU-tilhengere, som ser at tilhengerne bare svinner. Uten kristendom og dens moral i bunn er et hvilket som helst demokrati på hell, det er min påstand. Til sammenligning er islam totalt uforenelig med demokrati. Men det tildekkes bevisst og inntil så lenge. Igjen politikk – og av verste sort.

Les også: Angela Merkels parti er splittet i synet på innvandring: «Et forræderi mot våre kristendemokratiske verdier»

annonse

Vi trenger alle all den hjelp vi kan få. Om det var for å være alles venn og ingens fiende, dvs opportunistisk for å fremstå populistisk, at Erna ikke ville vise respekt for vår nasjonalreligion, som altfor lenge har vært undergravd av sosialistene, vites ikke. Erna har dessverre også til felles med Merkel at hun er globalist, og tilhenger av det overnasjonale EU.

Men i sterk motsetning til Erna og Norge er EU for tyskerne høyst nødvendig. EU er deres «ny-erobrede» «lebensraum», som Tyskland trenger for sin gigantiske industriproduksjon, mens Norge ikke har tilsvarende industriell nødvendighet, og selger varer som Europa stort sett ville kjøpt uansett, olje, gass og fisk. Dette trenger Tyskland og EU. Også dersom Norge ikke betaler en kostbar «medlemskontingent» for å være med i det indre markedet.

Angela Merkel og Erna Solberg. REUTERS/Michele Tantussi

Tyskland har enorme fordeler av EU, Norge har derimot ikke det. Vi ville stått sterkere og friere utenfor, spesielt etter 1970 og oljen. Nato-alliansen ville vært der uansett. Når norske EU tilhengere snakker om at vi trenger markedstilgang innenfor EU-kartellet er det mest snakk og ingenlunde beviselig, men sterkt preget av politikk, dvs feil politikk. Sannheten er at folket er lurt og det må det selvfølgelig «skjules», og presis der er vi. Men siden sosialistene og globalistene er på lag «opp mot vår gamle nasjonal-stat» – dvs manges ønske om det å ta vare på oss selv – og riksmediene på lag med sosialistene, blir vi dessverre grovt forledet i feil retning.

annonse

Les også:Tidligere tysk etterretningssjef: – Merkels innvandringspolitikk har forårsaket en «massiv sikkerhetsrisiko»

EU er et skrøpelig udemokratisk og kostbart byggverk som står for fall. Økonomien er dårlig og gjelden er svær. Dessuten tillates masseinnvandring uten effektive ytre grenser. Storbritannia har fått nok og er på vei ut. De østlige medlemslandene motsetter seg muslimsk innvandring. Det er ikke uten grunn at de frykter islam vil ødelegge landene deres. EU har tydelige problemer, men igjen, disse realitetene vil ikke de venstrevridde riksmediene snakke om.

Alt mens de forvrenger alt som gjelder Donald Trump som, til tross for sine menneskelige svakheter, på mange måter viser vei. Han står opp mot radikalismen og sosialismen. Som en av stadig flere håper jeg at han blir gjenvalgt til neste år. Han trenger åtte år for å rette opp etter Obamas periode på lag med The Deep State.

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon