Illustrasjonsbilde. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
annonse
annonse

Resett kan klare å gå i balanse i 2019 hvis dere lesere er like rause som til jul i fjor.

Til tross for moderate kostnader og et prosjekt på sparebluss, gikk Resett med 3,5 millioner i underskudd frem til 2018. Det var omtrent like mye som vi hadde i inntekter. Så langt i 2019 har inntektene doblet seg, men vi har også fått noe høyere utgifter.

Frem til oktober 2019 var underskuddet ca. 700 000 kr. Det er om lag 15 prosent av utgiftene, en betraktelig forbedring fra 2018.

annonse

Jeg vet vi ber dere om hjelp ganske ofte, men vi har ikke egentlig noe valg. Uten godt betalte annonser eller pressestøtte, er det bare dere lesere som holder liv i oss. Vi lever på markedets nåde. Og min anmodning nå er at dere gjør en innsats og ser om det er plass til en «julegave» til Resett også i år.

Les også: Lurås klarte å gjøre Resett til Norges viktigste opposisjonsavis, hevder Bjørn Nistad i bokanmeldelse

I fjor ga dere faktisk nesten 1 million kroner i desember måned da vi bad dere om julepresang. Det var helt fantastisk og reddet oss fra enda rødere tall. Hvis dere hadde klart noe tilsvarende i år, er vi utrolig nok i balanse allerede i år.

annonse

Det er flere måter dere kan gi på. Hvis dere har råd til å tegne et års abonnement til 1069 kr, er det noe vi bare må bukke og takke for. Men om dere kan vippse oss noen kroner (Vipps 124526), eller sende over bankkonto (1503.94.12826) eller SMS blir det fort så mye at det monner. Husk at det nå er godt over 40.000 besøkende innom Resett hver dag.

Og fra 2018 til 2019 har antall lesere gått opp 25-40 prosent. Og Resett er såpass ferske at jeg tror vi kan forvente ytterligere vekst i årene som kommer. Det betyr også at kostnadene for å drifte Resett etter hvert kan fordeles på flere lesere. Slik sett er det nå i begynnelsen at innsatsen dere gjør er så ekstra viktig.

Hvis dere altså kan gi oss en julegave slik som i fjor, er vi evig takknemlige. Og har dere også muligheten til å legge Resett Forlags første bokutgivelse under juletreet, kan det spre ordet om oss enda mer.

Ha en fin julemåned og tusen, hjertelig takk!

Tegn abonnement her

Vipps 124526 (Gå inn på “Kjøp og betal” og tast inn nummeret)
Bankoverføring til kontonummer 1503.94.12826.

 

Setter du pris på Resett?

VIPPS 124526
BANK 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) eller
SMS “Resett fast” (59,- pr. mnd.) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon