Emily Dernfors fra Unga feminister vil rekruttere 6-åringer. Skjermdump SVT
annonse
annonse

Feministisk Initiativs ungdomsforbund «Unga feminister» oppfordrer barn helt ned i seksårsalderen å bli medlemmer.

Slik vil ungdomsforbundet sikre den årlige statsstøtten, skriver Nyheter i dag. På Facebook skriver Unga feminister at det har vært «et vanskelig år», og at de trenger mange flere medlemmer før årsskiftet for å sikre statlig støtte til fortsatt drift. Barn helt ned i seks års alder oppfordres til å melde seg inn i Unga feminister.

annonse

Den politiske kommentatoren Björn Norström, kjent fra Avpixlat (nå Samhällsnytt) har kommentert under innlegget:

– Hvis dere hadde et fornuftig budskap som ikke inkluderer hat og hets hadde dere kanskje fått medlemmer uten å måtte rekruttere små barn. Det svenske folket er lei av militant feminisme som bygger på ekskludering og hat mot hvite menn, samtidig som dere feiger ut helt når det gjelder undertrykkelsen i drabantbyene. Lykke til i framtiden, uten skattefinansierte bidrag for å drive deres hat.

Les også: NFF Rogaland vil at alle fotballklubber skal delta i Pride

annonse

Også på Twitter reageres det, utspillet kalles blant annet kynisk:

Emily Dernfors er medlemsansvarlig for Unga feminister og står bak kampanjen. I mai ble hun intervjuet av SVT i forbindelse med EU-valget. Da gjorde hun det klart at det var viktig for Unga feminister å stå i mot de «nasjonalistiske høyrekreftenes framvekst i Sverige og Europa, og å synliggjøre hvordan disse nedmonterer rettssikkerheten, demokratiet, menneskerettighetene og det livsnødvendige klimaarbeidet.» Hun fortsatte:

– I Europa ser vi for eksempel hvordan kvinners og LHBT-personers rettigheter er under angrep fra konservative og nasjonalistiske krefter. Det er også de samme kreftene som driver med hat og innskrenker rettighetene for flyktninger, papirløse og minoriteter.

– Feministisk Initiativ arbeider for å fordele makt og ressurser, og for å sørge for at menneskerettigheter alltid står øverst på agendaen.

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon