annonse
annonse

En pakistansk mann, kjent for sin enorme kropp på godt over 400 kilo, fremsetter voldstrusler mot SIAN-leder Lars Thorsen i en video lastet opp på YouTube.

Den enorme mannen går til angrep på SIAN-leder Lars Thorsen, i forbindelse med at sistnevnte nylig satte fyr på Koranen under en demonstrasjon i Kristiansand. Pakistaneren fremsetter trusler om vold, og bruker mange skjellsord, i videoklippet som ble lagt ut 22. november.

Mannens egentlige navn er Arbab Khizer Hayat, men i Pakistan er han kjent under kallenavnet Khan Baba.

annonse

– Jeg vil komme til Norge, og jeg vil rive dere i biter, utbasunerer Hayat i videoen. 

Les også: Norske politikere og medier ofrer friheten for å tilfredsstille islams irrasjonelle dogmer

Direkte trusler

annonse

Så kommer han med en oppfordring til folk i Norge. 

– Jeg vil betale dere millioner av dollar, bare gi denne morapuleren til meg. Til alle muslimer der, faen ta denne drittsekken.

Hayat er tydelig på at han ønsker å skade Lars Thorsen. 

– Denne meldingen er til den drittsekken som prøvde å brenne vår hellige Koran, sier han, før han begynner å rope på det som høres ut som urdu eller et annet pakistansk språk. 

Aggressive gester

Han knytter neven og bruker aggressive gester mens han roper.

annonse

– Dette er mitt løfte til deg, morapuler: Jeg vil rive deg i biter, skriker den illsinte mannen, før han igjen begynner å rope på eget språk. 

Han løfter så opp en stol som er plassert ved siden av ham, og later som om han skal kaste den mot kameraet, som for å illustrere en handling han ønsker å utsette Lars Thorsen for. 

Ekstraordinær styrke

Ifølge nettstedet Oddity Central veier mannen 436 kilo. Han kommer fra byen Mardan nord i Pakistan. Han er blitt kjent på internett på grunn av sin enorme kropp og styrke. Han skal blant annet ha hindret en traktor i å rygge med sine bare hender. Det samme skal han også ha gjort med bil, med kun én hånd. 

Han har også hevdet at han i 2012 klarte å løfte 5000 kilo under en konkurranse i vektløfting i Japan.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon