Norske medier ønsker ikke rapportere om oppmøtet rundt Trumps rallies. Foto: NTB scanpix.
annonse
annonse

De største mediene i Norge ønsker ikke å vise sine lesere det massive oppmøtet under president Donald Trumps rally i Florida.

Dagbladet, Nettavisen, NRK, TV 2, og flere av de største mediehusene rapporterer ofte om Donald Trump eller hans familie, men de store folkemengdene som møter opp under Trumps «rallies» får ingen pressedekning.

For noen dager siden var toppsaken hos Dagbladet at Melania Trump ble buet ut av noen få skoleelever under et arrangement.

annonse

Også Aftenposten liker å skrive om alt annet enn Trumps folkemøter, og skrev i går om de negative reaksjonene den amerikanske presidenten fikk etter at han postet et humorbilde av seg selv forkledd som Rocky.

TV2s Fredrik Græsvik reagerte også på Rocky-bildet, og delte det til sine 60 000 følgere. I kommentarfeltet omtalte flere personer Trump som «gal».

Les også: Græsvik blåste i «hundefløyta» og kommentarfeltet svarte med sinne mot Donald Trump

annonse

Fulle hus

De norske mediene hevder også at Trump blir stadig mer upopulær blant sine egne, og at flere republikanere vender ham ryggen. Det mediene ikke viser er de massive folkemengdene som møter opp på Trump-arrangementene.

Les også: Donald Trump drar fulle hus, mens MSM tier

På tirsdag kveld skjedde det igjen. Flere tusen mennesker fikk ikke plass, og måtte se presidenten tale på storskjem utenfor BB&T Center i Sunrise, Florida. De over 20 000 som fikk plass fikk se en energisk Trump på talerstolen.

Her er bildene:

annonse


Også presidenten selv har lagt ut bilder av den stappfulle arenaen.

I amerikanske medier får Trump skryt, og folkemøtet blir beskrevet om en «Trump-tastic day».

Les også: NorgesEnergi forsvarer Resett-boikott: – Det er stor forskjell på Dagbladet og Resett

«Oransje Trump»

Men det var også de som hadde møtt opp for å vise sin motstand til Donald Trump.

Rundt 20 personer protesterte utenfor den stappfulle arenaen. Demonstrantene hadde plakater med påskriften at Trump er en «fascist», og at han har «oransje» hud.

Også i norsk media har presidentens hudfarge vært et tilbakevendende tema. Blant annet omtalte Dagbladet i 2016 at Trump er «USAs mest oransje mann».

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

annonse

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon