Jon Helgheim (Frp). Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
annonse
annonse

Frp-politiker: Drømmen om det flerkulturelle samfunnet er nådd. Resultatet er noe som mest av alt ligner på krig

Stortingsrepresentant Jon Helgheim fra Fremskrittspartiet går langt i å gi venstresiden skylden for tilstanden i vårt naboland.

Innvandringspolitisk talsperson Jon Helgheim (Frp) bruker sterke ord når han beskriver situasjonen i Sverige i et innlegg i Nettavisen:

annonse

«Grunnen til de svenske tilstandene, er en hodeløs innvandringspolitikk. Venstresiden og innvandringsaktivistenes politikk er gjennomført i Sverige. De ansvarlige har lykkes med å kneble alle innvandringskritiske stemmer, ved å stemple dem som rasister. Drømmen om det flerkulturelle samfunnet er nådd. Resultatet er noe som mest av alt ligner på krig.»

Les også: Sverige: Fra «folkhem» til «failed state» på to generasjoner

Han viser i innlegget til hvordan han selv har blitt stemplet som rasist og fremmedfiendtlig av meningsmotstandere.

annonse

Han erkjenner også at Frp har hatt politikere som har begått lovbrudd og at bomber og terror i Norge har blitt begått av «hvite menn». Men så kommer han med et lite stikk til kritikerne:

«I min verden er det ikke fornuftig å importere en hel masse nye problemer, fordi noen helt riktig påpeker at vi har problemer fra før.»

Deretter kommer han med en alvorlig konklusjon:

«Fremveksten av nye rasismedefinisjoner og stempling av faktaopplysninger som rasisme, er svært farlig. Det har en eneste hensikt; å fjerne innvandringsmotstand. Venstresiden og godhetsaktivistene vant frem med sin innvandringspolitikk i Sverige. Det klarte de langt på vei ved å rasistforklare all motstand. »

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon