Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste innenriksnyhetene. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.

15:05 NTB skriver: Den 17 år gamle jenta som forsvant i midten av forrige uke, er konstatert død, opplyser politiet.

– Politiet har funnet en kroppsdel som gjør at det er utelukket at hun kommer til å finnes i live, skriver svensk politi på sin hjemmeside.

annonse

13:18 NTB skriver: Et foreldrepar er siktet for grov kroppskrenkelse etter at de ifølge politiet skal ha utsatt sitt tre måneder gamle barn for vold, skriver VG.


12:02 skriver NTB: Tidligere biskop i Oslo, Gunnar Stålsett, må møte i tingretten 19. desember. Politiet vil fengsle ham i 45 dager, for å ha hatt benyttet ulovlig arbeidskraft.


10:46 skriver NTB: Kvinnen i 50-årene som ble funnet drept på Jeløya utenfor Moss onsdag, ble kvalt. Det viser den foreløpige obduksjonsrapporten.

En 30 år gammel mann er varetektsfengslet, siktet for drapet. Han har erkjent de faktiske forholdene, men foreløpig ikke tatt stilling til om han erkjenner straffskyld.

annonse
Kvinnen i 50-årene som ble funnet drept på Jeløya utenfor Moss onsdag, ble kvalt. Det viser den foreløpige obduksjonsrapporten. Her er politiet på åstedet på Jeløya. Foto: NYHETSTIPS.NO / NTB scanpix

 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon