Illustrasjonsbilde. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
annonse
annonse

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste hendelsessakene innenriks. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.


08:43 NTB: En mann i 40-årene fra Bodø er dømt til 30 dagers betinget fengsel og til å betale en bot på 40.000 kroner etter at han skjøt og drepte en elg i et boligområde.

Selv om ikke handlingen skjedde i en jaktsituasjon, mener retten at mannen har vist at han er uskikket til å bedrive jakt, og han er derfor også dømt til tap av jaktrett i to år.

annonse

05:06 NTB: En 17 år gammel gutt ble angrepet og ranet av en guttegjeng på opptil tolv personer i Lørenskog fredag kveld.

Politiet søkte fredag kveld etter gjerningspersonene, men søket ble etter hvert avsluttet. Saken har gått over til å bli en etterforskningssak, og Årstein sier at de har konkrete navn som de skal gå etter lørdag.


03:47 NTB: En kvinne i slutten av 20-årene er pågrepet for å hogge en mann i 40-årene med kjøttøks i Halden. Fornærmede er kjørt til sykehus.

Politiet melder at det var et slagsmål, og at det skjedde på en privat adresse.

annonse

02:19 NTB: En mann er pågrepet for å ha dyttet en jente ut av et vindu slik at hun falt fire meter i Tønsberg natt til lørdag. Også en mindreårig gutt er innbrakt.

– En mindreårig er innbrakt. Han blir avhørt. I tillegg har vi en som er myndig som er pågrepet, sier operasjonsleder Øystein Eikedalen.


 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon