- Resett - https://resett.no -

Nyhetsoversikt: De viktigste nyhetene natt til lørdag

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste hendelsessakene innenriks. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.


08:43 NTB: En mann i 40-årene fra Bodø er dømt til 30 dagers betinget fengsel og til å betale en bot på 40.000 kroner etter at han skjøt og drepte en elg i et boligområde.

Selv om ikke handlingen skjedde i en jaktsituasjon, mener retten at mannen har vist at han er uskikket til å bedrive jakt, og han er derfor også dømt til tap av jaktrett i to år.

annonse

05:06 NTB: En 17 år gammel gutt ble angrepet og ranet av en guttegjeng på opptil tolv personer i Lørenskog fredag kveld.

Politiet søkte fredag kveld etter gjerningspersonene, men søket ble etter hvert avsluttet. Saken har gått over til å bli en etterforskningssak, og Årstein sier at de har konkrete navn som de skal gå etter lørdag.


03:47 NTB: En kvinne i slutten av 20-årene er pågrepet for å hogge en mann i 40-årene med kjøttøks i Halden. Fornærmede er kjørt til sykehus.

Politiet melder at det var et slagsmål, og at det skjedde på en privat adresse.

annonse

02:19 NTB: En mann er pågrepet for å ha dyttet en jente ut av et vindu slik at hun falt fire meter i Tønsberg natt til lørdag. Også en mindreårig gutt er innbrakt.

– En mindreårig er innbrakt. Han blir avhørt. I tillegg har vi en som er myndig som er pågrepet, sier operasjonsleder Øystein Eikedalen.


 

Tegn abonnement [1] eller støtt oss på andre måter [2] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826