Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
annonse
annonse

Når alle målingene i de siste 20 årene klart har vist en nedadgående tendens i den globale temperaturen, vil jeg med dette søke om Kr. 20 millioner hvert år for å få mulighet til å utføre min forskning.

Det er nå helt klart at Jorden går mot en kaldere periode. En periode som vil bli mye verre for folk enn «den lille istiden» var. I den anledningen tillater jeg meg å be om midler til min forskning. Dette for at verdens folk skal være best mulig forberedt på den kommende katastrofen.

Et fall i den globale temperaturen på 2 grader, vil gjøre store deler av den nordlige halvkulen ubeboelig. Millioner av mennesker vil måtte flykte fra sine hjem.

annonse

Et så stort fall i temperaturen vil medføre enorme omlegninger. Særlig i Nord- Europa. De skandinaviske landene, Norge, Sverige, Finland og Island vil bli ubeboelige. I deler av Russland og Sibir vil folk måtte flykte fra sine bosteder. Store deler av Europas nordlige deler vil bli utsatt for enorme ødeleggelser av uvær på grunn av den store temperaturforskjellen mellom nordpolen og tropene.

Les også: Snart jul. Resett trenger din hjelp for å overleve!

Hvis vi i tillegg får et eller flere store vulkanutbrudd (noe som er veldig sannsynlig) kan katastrofen bli mye verre enn den var på 500- tallet.

annonse

Fimbulvinteren har nok noen hørt om, men de fleste har nok tolket dette som en del av åsatroen, altså fiksjon. Men mye tyder på at dette faktisk har skjedd.

Fenrisulven slukte Solen.

Det er beskrevet i Konstantinopel at solskinnet var på dagene, som måneskinnet var før!

Med vår eneste livgivende kilde kraftig dimmet, ble det utrolig vanskelig for folk, med det resultatet at millioner av mennesker døde av sult og kulde. Og denne beretningen er fra Middelhavet, tenk hvordan våre forfedre hadde det her i nord!

Selvfølelig var det et hælvete på jord.

Et slikt senarium kan vi veldig lett oppleve igjen. Denne gangen blir det enklere å transportere seg fra en ubrukelig del av Jorden til et mer levelig klima lenger sør, hvis det finnes nok olje da!

annonse

Les også: Slik blir Norge et fattig land

Men da oppstår det et annet problem. Hva vil folkene i sør si og mene om den enorme innvandringen fra de nordlige traktene?

Millioner av mennesker vil søke til landene rundt Middelhavet, sør i Asia og Amerika.

Da kan jo folk i nord leve av pelsjegerliv!

Jada det er en mulighet, men da må det finnes folk med mye penger som vil kjøpe disse pelsene. Og med den katastrofale innvandringen fra det ubrukelige landet i nord, vil det bare finnes noen få rike mennesker som kan kjøpe pels! Og det er begrenset hvor mange pelskåper en rik kone er villig til å lagre i sin garderobe.

Dette er et oppdiktet senario, men hva skjer når og hvis det blir sånn?

Derfor søker jeg med dette om forskningsmidler for å finne løsninger på dette problemet, som etter all sannsynlighet vil oppstå innen få år.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon