Himanshu Gulati (Frp). Foto: Bjørn Inge Bergestuen via frp.no
annonse
annonse

Det ble lørdag kjent at elever ved Seljord ungdomsskole ikke får si «julemat», men må innrette seg etter begreper som «tradisjonsmat». Det reagerer stortingsrepresentant Himanshu Gulati (FrP) sterkt på. 

Gulati mener denne formen for politisk korrekthet er ødeleggende. 

Vi må slutte med en ødeleggende form for politisk korrekthet. Å være så forsiktige og hårsåre er en form for «blidgjøringslinje» som ødelegger vår egen identitet og er trist for alle i det norske samfunnet, uansett hvilken religion de tilhører, sier han til Resett. 

annonse

Les også: Ungdomsskoleelever får ikke bruke begrepet «jul» 

«Inkludering» ekskluderer

Å involvere alle i norske juletradisjoner er ikke ekskludering, men inkludering, understreker Gulati. 

Himanshu Gulati foran juletreet. Foto: Privat.
annonse

Å kaste egne tradisjoner for å unngå å støte noen, er en selvmotsigelse når grunnlaget baseres på at alle skal få delta, mener han.  

Jeg er sikker på at norske juletradisjoner er noe de fleste nordmenn, uansett religion og bakgrunn, setter pris på. Om noen likevel ikke vil delta i juletradisjoner er det helt legitimt og deres frie valg. Men vi må ikke være så forsiktige og tannløse at vi fører en blidgjøringslinje som tar alle typer forhåndshensyn og som går på bekostning av norske tradisjoner og hvem vi er, sier han og avslutter:  

Det er en form for ødeleggende politisk korrekthet, ikke inkludering.

Les også: Globalismen har forandret det politiske landskapet i Norge 

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon