- Resett - https://resett.no -

Nyhetsoversikt: Politiet undersøker mulig skyting i Oslo

Dette er en nyhetsoversikt fra Resett, med de viktigste sakene fra innland og utland. Dette er foreløpig en beta-versjon av et nytt konsept.

00:17 NTB skriver: Politiet i Oslo søker etter to eller tre personer etter at skudd trolig ble avfyrt i boligområdet ved Briskeby brannstasjon i Oslo mandag kveld.

Politiet sendte flere væpnede patruljer til området, og samtidig fikk de melding om at en mindre, sølvfarget Mercedes med to, muligens tre personer var blitt sett kjørende fra åstedet i retning Vestkanttorget. To menn ble beskrevet som av henholdsvis afrikansk opprinnelse og muligens fra Midtøsten, begge cirka 25 år. Den mulige tredjepersonene er det ingen beskrivelser av.

annonse

23:41 NTB skriver:En jente i barneskolealder døde på UNN mandag kveld etter å ha blitt funnet i sjøen utenfor Tromsøya. En kvinne og to små barn er kritisk og livstruende skadd.

Alle fire er utenlandske statsborgere, og pårørende er varslet.


22:11 NTB skriver: En mann ble funnet med livstruende skuddskader på gaten i Malmö mandag kveld. Mannen døde senere av skadene.

Malmö har i flere år vært herjet av skyting og voldskriminalitet relatert til gjengoppgjør.

annonse
[1]

21:27 NTB skriver: Politiet fant støvler og en barnevogn i vannkanten like ved der tre barn og en kvinne ble hentet livløse opp av sjøen i Tromsø.

Tilstanden deres er ukjent.


20:22 NTB skriver: En mann ble funnet med livstruende skader i Malmö etter at politiet fikk melding om skyting mandag kveld.

Malmö har i flere år vært herjet av skyting og voldskriminalitet relatert til gjengoppgjør.


19:58 NTB skriver: Fire personer er hentet opp av sjøen ved sørlige delen av Tromsøya. Det ble gitt livreddende førstehjelp.

annonse

Nødetatene undersøker nå om det er flere i vannet.


19:15 NTB skriver: En kvinne i 20-årene er tiltalt for å ha forgrepet seg på en mann mens han sov i Bergen høsten 2018.

Begge var soldater i Forsvaret, ifølge Bergens Tidende.

16.40 NTB skriver: En mann i 40-årene fra Sogn og Fjordane er siktet for besittelse av overgrepsmateriale og for å ha utvist seksuelt krenkende atferd overfor barn.

Mannen ble varetektsfengslet i fire uker 9. november, ifølge Fjordenes Tidende. Fengslingen ble begrunnet med bevisforspillelsesfare.


17.21 NTB skriver: Politiet har avdekket to ulike nettverk og siktet 16 personer i saken der de mener kongekrabbe verdt flere titalls millioner er blitt fanget og solgt ulovlig.

Det ble aksjonert mot en rekke steder i Øst-Finnmark torsdag kveld og fredag morgen.

14 av de siktede er blitt pågrepet eller siktet i løpet av de siste to ukene, mens de to siste ble siktet tidligere i høst.

annonse


15.09 NTB skriver: En buss med i alt 47 skolebarn kjørte av veien i Verdal og henger utfor en skrent. Alle er evakuert fra bussen og ingen ble alvorlig skadd.

Det var i alt 48 personer om bord i bussen, en sjåfør og de 47 barna i barne- og ungdomsskolealder.

Bussen hadde kjørt av veien i Verdal og ble hengende ut over en skrent, opplyste Trøndelag politidistrikt på Twitter klokka 14.37 mandag.

________________________________________________________________________

13.32 NTB skriver: En lærer på en videregående skole på Helsfyr i Oslo ble skadd etter at han forsøkte å stanse et slagsmål mandag formiddag.

– Han har muligens bruddskader i en fot og behandles i ambulansen nå. Vi avhører vitner og involverte for å avklare hvordan skaden oppsto. Vitner forklarer blant annet at den ansatte gikk imellom de involverte i et slagsmål, opplyser Oslo-politiet på Twitter.

________________________________________________________________________

13.02 NTB skriver: En 51-årig mann fra Fredrikstad må tirsdag møte i Borgarting lagmannsrett tiltalt for å ha forsøkt å drepe en 69 år gammel kvinne i Sarpsborg i juni i fjor.

Da saken var oppe i Sarpsborg tingrett i mai ble mannen dømt til seks og et halvt års fengsel, men han har anket over skyldspørsmålet og lagmannsretten vil foreta en ny fullstendig behandling av saken.

________________________________________________________________________

12.31 NTB skriver: En 28 år gammel svensk statsborger som var tiltalt for å ha forsøkt å drepe tre menn ved et utested i Storgata Oslo i februar i år, er dømt til ti års fengsel.

Den enstemmige dommen falt i Oslo tingrett mandag. Mannen ble dømt for to drapsforsøk og ett tilfelle av grov kroppsskade.

Straffen er ett år kortere enn aktors påstand på elleve års fengsel. Den tiltalte erkjente seg delvis skyldig etter tiltalen.

________________________________________________________________________

Tegn abonnement [3] eller støtt oss på andre måter [4] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474