- Resett - https://resett.no -

FrP-topper reagerer på tilskudd til islamske trossamfunn

Kjell Ingolf Ropstad vil tildele tre islamske trossamfunn tilskudd som innebærer at de vil omdanne kirker og bedehus til moskeer. Et av trossamfunnene er det mye omdiskuterte Islamske Kultursenteret, som har barn overnattende på koranskoler.

Tildelingen får tre FrP-topper til å reagere kraftig.

Les også: Ny bok forteller: Utenriksdepartementet støttet fremmed etterretningstjeneste med norske bistandsmidler [1]

annonse

– Stopp islamiseringen, fjern alle tilskudd

Stortingsrepresentant og tidligere justisminister, Per-Willy Amundsen sier til HRS at han har fått nok av «islamiseringen av Norge».

Han krever at denne utviklingen stoppes, og mener at islam tilhører middelalderen.

annonse
[2]

– Det er ikke skattebetalernes oppgave å finansiere en lovreligion som ikke har tatt steget ut av middelalderen.

– Nok en gang får vi presentert grelle eksempler på hvordan det aktivt legges til rette for å fremme islam på bekostning av vår kristne kultur og identitet. Det er knapt så man tror det er mulig, særlig når det skjer mens KrF innehar ansvarlig statsråd og FrP sitter i regjering. Jeg vemmes, sier Amundsen til HRS [3].

Bør stanses

FrPs innvandringspolitiske talsmann, Jon Helgheim stiller seg også kritisk til de tre trossamfunns tilskudd.

– Det har vært kjent lenge at en del muslimske trossamfunn er lukkede, har oppfordret til lovbrudd, bidrar til negativ sosial kontroll, har koranskoler med overnatting og benyttet hatpredikanter. Vi vet med andre ord mer enn nok til å kutte ut all støtte til muslimske trossamfunn og heller begynne å gå de grundig etter i sømmene. Dessverre står FrP helt alene om dette, derfor skjer det ingen ting, fastslår Helgheim.

Les også: Det stemmer – Dette er helt galt NRK [4]

annonse

– Det er i realiteten en kapitulasjon

FrPs Christian Tybring-Gjedde sier til HRS at Norge «i realiteten kapitulerer» i forhold til sin kristne kulturarv.

– Slike bevilgninger viser at landet ikke forstår betydningen av å beskytte og ta vare på vår kristenkulturelle identitet. Det er i realiteten en kapitulasjon, sier Tybring-Gjedde.

Tegn abonnement [2] eller støtt oss på andre måter [5] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474