- Resett - https://resett.no -

Selvavslørende politikere!

Biskop Stålsett blir trolig tiltalt i straffesak. En etter en står politikere frem og forsvarer den tiltalte. Sjelden har vi sett mer avslørende og prinsippsak opptreden!

Partier, som KRF, står svært sjelden først køen som forsvarere for lovbrytere. Men, i dette tilfellet står de frem, faktisk med både tidligere og nåværende partileder i første rekke. Dette ikke til forsvar for norsk lov, men faktisk det stikk motsatte. SÅ dypt stikker altså deres grunnleggende respekt for lov og orden. Respekten gjelder følgelig alle andre enn dere egne meningsfeller!

Les også: Ungdomspolitiker (15) slår alarm om kriminalitet og indoktrinering: – Skolen er en sosialistlekeplass [1]

annonse

Angjeldende politikere, på hvilket grunnlag forlanger dere respekt og anseelse? Med så enkel fravikelse av prinsipper og integritet, hvordan skal folk flest og egne potensielle velgere ha tiltro til dere? Det er utrolig hva dere innbiller dere! KRFs opptreden i tilfellet Stålsett bør faktisk stå som eksempel på årsaken til mangel på politikerrespekt blant folk flest. Vi må merke oss den særdeles lettvinte fravikelsen av objektiv evne og vilje til fordel for egne politiske rekker! Den avslørende saken må sies å være et grunneksempel på hvordan de folkevalgte IKKE SKAL OPPTRE.

At SV og MDG følger opp i samme spor er kun å registrere som typisk for disse partiene. Deres manglende evne til å se forbi sympatiens øyeblikks anskuelse er velkjent. Disse politikernes sanseløse positivitet i asylsaker har diskvalifisert dem på dette politiske området. Vi bør med gru se frem til at disse kommer til politisk makt. For Norges del, måtte det ikke skje!

Les også: Reagerer på at elever ikke får si «julemat»: – Vi må slutte med en ødeleggende form for politisk korrekthet  [2]

annonse
[3]

Ledende politikere, tenk dere om før dere i egen særinteresse forlater lovlige prinsipper og forkaster egen integritet og den selvrespekten dere eventuelt fortsatt måtte ha!

Tegn abonnement [3] eller støtt oss på andre måter [4] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474