- Resett - https://resett.no -

Uten tradisjon er vi ferdig som nasjon

Nøytraliseringen av norske tradisjoner i skolen og i det offentlige rom er et ledd i en villet nedbygging av nasjonalstaten.

Julen nærmer seg med stormskritt, og snart vil den sedvanlige stemningen senke seg over landet. Etter min mening er julen en av årets virkelige høydepunkter, rett og slett på grunn av nostalgien og hvordan tankemønsteret endres under høytiden. Å være sammen med familie og andre nære, og å sammen videreføre våre slekters tradisjoner, det minner oss på hva som egentlig betyr noe her i livet. 

Men julen, og våre tradisjoner i allmennhet, er under angrep [1] fra flere hold. Rundt omkring i landet sitter det forvirrede, feige og skamfulle rektorer, lærere, kommunebyråkrater og andre offentlig ansatte, som nå prøver å utrydde julen fra vokabularet i skoler og i andre offentlige sammenhenger. 

annonse

Det dreier seg rett og slett om en helt ekstrem politisk korrekthet. En tilsynelatende uoverkommelig frykt for å bli kalt rasist. Men er det alt? Er så mange virkelig innstilt på å utradere julen fra vokabularet i den norske skolen, i et samfunn der den store majoriteten feirer denne høytiden, kun fordi man tror det er rasistisk eller fremmedfiendtlig? 

Les også: Barneskole beskyldes for normalisering av barnehijab: – Naturlig at elever også møter tekster om barn som bruker hijab [2]

Venstrevridd skolegang

annonse
[3]

Dessverre vet vi så altfor godt hvordan særlig skolesystemet er blitt et kjerringvelde, der blodrøde ideer og venstreradikalt tankegods har festet grepet. Stadig har det blitt rapportert om lærere som rett ut foran sine elever snakker nedsettende om Frp eller til og med Høyre. 

I høst omtalte [2] Resett lærerbloggen malimo.no skrevet av pedagogen Maren Lie Solvang. Denne kvinnen, som selv er lærer, har i et slags svar etter omtalen i Resett antydet på sin blogg [4] at det er en del av pensum å fremme en liberal, «generøs» innvandringspolitikk for elever. Hun gjorde det fullstendig klart at innvandringskritiske standpunkter kan og bør slås ned på av lærere. Denne bloggen brukes flittig av lærere over hele landet, som en kilde til materiale og pedagogiske tips.

Det sier så enormt mye om hva slags mennesker vi har med å gjøre her. Dette er ikke mennesker som bare er redde for å bli stemplet med en belastende merkelapp. Dette er mennesker med et horn i siden til alt som heter nasjon, tradisjon og verdifellesskap. 

For normale mennesker representerer disse konseptene trygghet, tilhørighet, og opplevelsen av å ha et hjem, at man har røtter. At vi ikke bare er en ansamling med celler med materielle behov. For de stakkars menneskene som lever på venstreradikale vrangforestillinger er disse konseptene bare produkter av den heteroseksuelle, hvite mannens undertrykkelse. Konspirasjonsteorien om «patriarkatet» er blitt en etablert sannhet i disse sirklene, i akademia, i skolen og i media. Men ingen bør la seg lure; maset om dette «patriarkatet» er og forblir en konspirasjonsteori, helt blottet for empirisk grunnlag.

Fremtiden

Vi er nødt til å forstå hva vi har med å gjøre. Nyheten fra Seljord gir en innsikt i hvor langt hatet mot nasjonalstaten har kommet, og hvor akseptabelt det er blitt i viktige kretser. Det er svært alvorlig, fordi det handler om lettpåvirkelige barn. Deres barn. Våre barn. De som en vakker dag skal styre verden.

annonse

De blir forledet til å tro på umulige ting. De blir lært at deres tradisjoner er unikt ekskluderende. At de som hvite mennesker har sin del i en arvesynd fra en svunnen tid, og at de skylder minoriteter noe, kun i kraft av sin tilhørighet til majoritetssamfunnet. Det er det som kommuniseres når julen skal utraderes. Det er det som sies når hvite mennesker over en lav sko stemples som privilegerte.

Nå trenger vi et skikkelig foreldreopprør. Dette kan ikke norske omsorgspersoner sitte stille og se på. Det må stilles langt flere spørsmål ved hva som foregår i norske klasserom. Nøytraliseringen av norske tradisjoner i det offentlige livet er et ledd i raseringen av nasjonalstaten.

Uten tradisjon er vi ferdig som nasjon.

Tegn abonnement [3] eller støtt oss på andre måter [5] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474