- Resett - https://resett.no -

To skutt og drept ved nattklubb i Sverige

To menn er døde av skadene de fikk da de ble skutt utenfor en nattklubb i den svenske byen Norrköping natt til torsdag.

Politiet fikk melding om skytingen klokka 1.20 natt til torsdag. Skudd var blitt avfyrt utenfor en nattklubb på Slottsgatan i sentrum av byen Norrköping som ligger 160 sørvest for hovedstaden Stockholm. Da politiet kom til stedet, fant de to menn liggende på bakken med skader.

Like etter klokka 6 på morgenen bekreftet politiet at begge mennene er døde. Begge er i 40-årene, og de pårørende er varslet.

annonse
Døde på stedet

– Den ene døde i Slottsgatan og den andre på sykehus, sier pressetalsmann Thomas Agnevik i politiet til avisa Expressen [1].

En drøy time etter skytingen ble en person tatt inn for vitneavhør, men vedkommende ble ved 4.40-tiden løslatt. Ingen er foreløpig mistenkt i forbindelse med drapene.

Kriminalteknikere jobbet natt til torsdag på stedet med å sikre spor og se etter videokameraer i området som kan ha informasjon av betydning for etterforskningen.

Lå på bakken

Flere ruter i en restaurant ble knust under skyteepisoden, men den var stengt og ingen flere personer skal ha kommet til skade. Et vitne forteller til Aftonbladet [2] at også en glassrute ved inngangen til nattklubben knuste over en ansatt på stedet.

Vitnet gikk ut på plassen utenfor nattklubben for å forsøke å hjelpe mennene som lå skutt på bakken.

– De lå omtrent ti meter fra hverandre på gaten, forteller mannen til avisen.

Tegn abonnement [3] eller støtt oss på andre måter [4] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474