Migranter passerer over Tysklands grense mot Østerrike Illustrasjonsfoto: AP Photo/Kerstin Joensson
annonse
annonse

Nesten 30 000 migranter som fikk avslag på sine asylsøknader har tatt seg tilbake til Tyskland, der de i dag lever. En del av disse har vendt tilbake flere ganger.

Den tyske avisen Die Welt rapporterer at 28 283 migranter som har søkt asyl i Tyskland siden 2012 og fått avslag for så å bli utvist, har vendt tilbake til landet, der de for tiden oppholder seg. Av disse skal om lag 5000 ha vendt tilbake flere ganger.

1023 migranter har tidligere søkt om asyl ved minst fire anledninger, og ytterligere 294 stykker har søkt asyl minst fem ganger.

annonse

Andrea Lindholz, som er leder i den tyske Forbundsdagens innenrikskomité, sier til Die Welt at eventuelle overtredelser mot eksisterende innreiseforbud, som innføres etter utvisning, må straffes med frihetsberøvelse.

Les også: Tyskland: Antisemittiske voldshandlinger øker

Masseinnvandring

annonse

Siden 2010 har Tyskland med sine nesten 83 millioner innbyggere tatt imot flere enn to millioner migranter. Samtidig er det slik at 40 prosent av alle sosialhjelpsmottakere i landet er utlendinger, noe som koster de tyske skattebetalerne mer enn fire milliarder euro hver måned.

Det er ifølge Die Welt beregnet at en tredel av Tysklands befolkning vil være av innvandrerbakgrunn i 2040. Det er imidlertid uklart hvordan dette er definert. Tallet kan i realiteten være høyere enn dette, ettersom personer med innvandrerbakgrunn etter et visst antall generasjoner ikke lenger regnes med.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon