annonse
annonse

Det italienske innenriksdepartementet sier at 42 av 100 voldtekter begås av migranter, og tallene forventes å stige.

Migranter utgjør 8 prosent av befolkningen i Italia, så det er snakk om en kraftig overrepresentasjon.

Ifølge Breitbart er etniske italienske kvinner mest utsatt for seksuell trakassering og mindre alvorlige overgrep, mens kvinner med utenlandsk bakgrunn har en noe høyere rate for alvorlige sexforbrytelser som voldtekt. Kilden er den italienske avisen Il Giornale.

annonse

Tidligere i desember ble en 17 år gammel jente angivelig voldtatt av tre migranter, som tvang henne inn i en bil og kjørte til et isolert sted. Der bandt de hendene hennes og voldtok henne.

Italia har opplevd en serie av grove voldtekter utført av migranter. I mars ble en jente gjengvoldtatt av fem migranter fra Albania og Marokko, og en 15 år gammel jente ble voldtatt av en migrant fra Marokko i oktober. Begge hendelsene involverte narkotika.

I Roma i fjor ble 16 år gamle Desirée Mariottini dopet og voldtatt av flere migranter, som senere angivelig ga jenta en overdose som hun døde av.

annonse

Les også: Tyskland: Kriminalitet begått av migranter holdt skjult, for ikke å «piske opp fordommer»

Annen kriminalitet

Også andre former for vold utført av migranter øker. Tidligere i desember ble en 27 år gammel mann banket opp av en gjeng migranter. Han mistet alle tennene sine. Ifølge hans kone gjorde migrantene dette «for moro skyld».

En rapport fra august i fjor anslo at 31,9 prosent av all kriminalitet i Italia utføres av migranter, til tross for at denne gruppen altså kun utgjør 8 prosent av befolkningen.

I april ble Stefano Leo drept av en italiensk statsborger med marokkansk bakgrunn. Drapsmannen innrømmet at han hadde et ønske om å drepe en hvit person.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon