- Resett - https://resett.no -

Dagsavisen: KrF og Venstre er i lomma på Frp

KrF og Venstre gikk på et ydmykende nederlag, de ble pisket til å stemme nei til forslaget fra SV om å gi midlertidig arbeidstillatelse til ureturnerbare asylsøkere, skriver Dagsavisen på lederplass.

Det er noe KrF og Venstre er for. Det blir ekstra ille fordi KrF-leder Kjell Ingolf Ropstad og Venstres Abid Raya har gjort seg høye og mørke i sitt forsvar for pensjonert biskop Gunnar Stålsett, skriver Dagsavisen på lederplass [1].

Les også: Pensjonert biskop Gunnar Stålsett har i 14 år gitt jobb til en ureturnerbar asylsøker uten oppholdstillatelse [2]

annonse

Før stortingsmøtet forsøkte de å få Frp og Høyre med på en løsning for ureturnerbare asylsøkere. Men Frps justisminister foten hardt ned, og det er Frp som bestemmer i asylpolitikken. KrF og Venstre er i asylsaker i lomma på Frp.

– Det er oppsiktsvekkende at KrF og Venstre lot seg piske til å gå mot SVs forslag. Hadde forslaget blitt vedtatt, ville det ikke blitt noen rettssak mot Gunnar Stålsett, konkluderer avisen.

Tegn abonnement [3] eller støtt oss på andre måter [4] hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474