Illustrasjonsfoto: AFP PHOTO / OLI SCARFF
annonse
annonse

En kvinne kalt Jennifer åpner opp og forteller om sin historie om voldtekter og mishandling i Telford i Storbritannia.

Kvinnen, som i dag er en mor i 40-årsalderen, ble som 11-åring robbet for sin barndom, nedverdiget, mishandlet og voldtatt av hundrevis av menn. Hun ble sviktet av myndighetene hun gikk til for å få hjelp, som straffeforfulgte henne og sådde tvil rundt hennes beretninger. Dette skriver Sunday Mirror.

Jennifer forteller avisen at overgrepene og den brutale mishandlingen begynte da hun var bare 11 år, etter at hun på 80-tallet hadde flyttet med familien sin til Telford i Shropshire.

annonse

– Jeg flyttet til Telford som 11-åring, og var desperat etter å passe inn med andre jenter, som hadde kjærester. Jeg møtte en fyr på min alder, men han introduserte meg for sin eldre fetter og alt gikk ned i en spiral derfra. Hans venner begynte å gjengvoldta meg, forteller kvinnen.

Hun ble voldtatt, ofte mens hun hadde på seg skoleuniformen sin, hun ble solgt som prostituert og truet med pistol. Marerittet hun var gjennom ble så brutalt at hun på et tidspunkt forsøkte å ta sitt eget liv.

Les også: Storbritannias verste groomingskandale eksponert – hundrevis av unge jenter voldtatt og misbrukt gjennom 40 år

annonse

Solgt som sexslave

Da hun var 16 fryktet hun for sitt liv, da en av hennes voldtektsmenn banket henne opp og fylte munnen hennes full av grus.

I fire år, frem til hun var 19 år, ble hun kontrollert av en mann som fraktet henne rundt for å bli voldtatt og mishandlet av ulike menn. I de aller fleste tilfeller skal det ha dreid seg om menn av pakistansk herkomst, men Jennifer forteller at hun ble solgt til enhver som var villig til å betale for henne.

Hun forteller også at politiet nektet å gripe inn, til tross for at både hun og moren hennes forsøkte å varsle dem, og at politiet arresterte henne flere ganger for prostitusjon, i stedet for å straffeforfølge mennene som utsatte henne for trafficking og voldtekter.

Ble straffeforfulgt

Sunday Mirror har fått tilgang på dokumenter der det fremgår at Jennifer ble funnet skyldig for noe kriminelt ved 52 anledninger og at hun ble idømt flere store bøter.

– Da jeg fortalte politiet, sa de til meg at jeg hadde valgt min livsstil. Jeg ba om å få komme med en uttalelse fordi jeg hadde blitt voldtatt og slått av så mange menn, og jeg ville at det skulle stoppe.

En politimann skal ifølge Jennifer ha sagt: «Du er en simpel prostituert. Tror du ikke at det er en del av jobben?». Han skal også ha hevdet at en jury aldri ville tro på Jennifers historie.

annonse

Kvinnen forteller Sunday Mirror at hun tror hun kan ha blitt voldtatt av så mange som 500 menn da hun var tenåring.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

annonse
Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon