Saudi-Arabias forsvarsattaché, generalmajor Fawaz al-Fawaz møtte saudiarabiske studenter på militærbasen i Pensacola mandag, dagen før over 300 saudiarabere ble ilagt forbud mot å delta i flytrening. Foto: FBI via AP / NTB scanpix
annonse
annonse

300 saudiarabiske studenter i Florida forbys flytrening etter at en saudiarabisk soldat mistenkes for å ha drept tre mennesker på en militærbase i forrige uke.

Flyundervisning for studenter med andre nasjonaliteter ble gjenopptatt denne uka, men saudiaraberne har fått flyforbud på ubestemt tid.

Over 300 saudiarabiske studenter ved tre baser i Florida forbys dermed å delta i flygertrening, opplyste den amerikanske marinen tirsdag.

annonse

Rundt 140 av dem er studenter ved en militærbase i Pensacola, der tre personer ble skutt og drept i forrige uke. En saudiarabisk soldat er pågrepet og mistenkt for skytingen, som FBI etterforsker som terror.

Tegn abonnement eller støtt oss på andre måter hvis du ønsker at Resett skal bestå som en motvekt til de etablerte og statsstøttede mediene i Norge.

Vipps 124526
Bankkonto 1503.94.12826
SMS “Resett” (200,- en gang) til 2474

Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon